Ideální brigáda ke škole? Piš s námi nejen o esportu a gamingu
i Zdroj: Freepik
Zajímavosti Článek Ideální brigáda ke škole? Piš s námi nejen o esportu a gamingu

Ideální brigáda ke škole? Piš s námi nejen o esportu a gamingu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

24. 9. 2023 11:00

Do redakce Grunexu hledáme spoustu nových kolegů, kteří nám pomůžou vytvářet obsah pro náš web.

Reklama

Grunex vznikl jako herní a esportový web, v poslední době se ale zaměřujeme i na technologie, novinky ze světa sociálních sítí, herní tvůrce či na filmy a seriály. Snažíme se tvořit především obsah, který baví nás i naše čtenáře.

Koho hledáme?

Do našeho týmu redaktorů hledáme kohokoliv, kdo sleduje dění ve světě her či obecně v zábavním průmyslu a rád by se o svoji vášeň podělil s ostatními prostřednictvím zpracovávání článků či novinek.

Vybrat si můžeš ze široké škály témat. Pokud jsi dohrál(a) Zaklínače zhruba stokrát, pak se určitě budeš hodit do kategorie gamingu. Naopak, jestliže potíš rankedy v jakékoliv kompetitivní hře (počítá se i Fortnite), bude se ti pravděpodobně skvěle psát o esportu. Neztratí se u nás ani technicky zdatní redaktoři, které zajímají technologie a hardware. Oceníme i zájemce s obecným přehledem ve světě internetu a sociálních sítí.

Pokud sis nevybral(a) ani jedno z těchto témat a baví tě něco jiného, třeba filmy a seriály, tak nám stejně napiš a určitě něco vymyslíme.

Bylo by fajn, kdybys zvládal(a) pravopis na dobré úrovni, uměl(a) si o tématech udělat rešerši a měl(a) základní znalost okruhů, o kterých budeš chtít psát. Vůbec se nám ale nezdráhej ozvat, rádi si pokecáme s každým, kdo projeví zájem a chuť. Úvodní pokec sice preferujeme na discordu nebo podobné platformě, ale zvládneme ho i přes chat :).

Co nabízíme?

  • Finanční ohodnocení formou drobného přivýdělku, vhodné pro studenty.
  • Prostředí malé online redakce. Ideální pro získání prvních zkušeností s psaním článků.
  • S šikovnými pisálky rádi prohlubujeme společnou spolupráci. Někteří naši fulltime kolegové začínali právě jako redaktoři.
  • Možnost vybírat si vlastní témata a být pánem svého času - články můžeš psát kdykoliv a odkudkoliv.
  • Pokud budeš mít chuť a zájem, nemusí naše spolupráce zůstat u redaktořiny. Často tvoříme obsah na sociální sítě, esportové livestreamy či herní eventy.

Jak nás kontaktovat?

Zapomeň na životopis či motivační dopisy, stejně by sis ho nechal(a) vygenerovat přes ChatGPT. Pokud se k nám chceš přidat, napiš na email nicolas.heller@grunex.com zprávu s předmětem Pozice redaktora + tvoje jméno. Do těla emailu napiš, o čem bys chtěl psát (klidně i více témat), a do přílohy přilož ukázku práce. Pokud jsi nováček a psaní si chceš poprvé vyzkoušet, zpracuj jeden zkušební článek na libovolné téma a ten přidej do přílohy.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama