Influencer Kuběnka měl údajně poměr s rapperem Sergeiem Barracudou, kauza bourá internet
i Zdroj: Youtube.com/@tadeaskubenka
Zajímavosti Článek Influencer Kuběnka měl údajně poměr s rapperem Sergeiem Barracudou, kauza bourá internet

Influencer Kuběnka měl údajně poměr s rapperem Sergeiem Barracudou, kauza bourá internet

Jarmil Černý

Jarmil Černý

11. 8. 2023 14:00

Sociálním sítím vládne aféra, jejímiž aktéry jsou známý rapper Sergei Barracuda a influencer Tadeáš Kuběnka. Influencer měl internetovému portálu Super.cz potvrdit poměr se známým rapperem, ten tyhle informace nepotvrdil a na Instagram umístil vyjádření, ve kterém zmiňuje, že podal trestní oznámení.

Reklama

K události mělo údajně dojít po koncertu Adama Mišíka „To bylo po tom koncertě Mišíka, kam jsem byl pozvanej a vys*al jsem se na to. Pak u mě byla afterka na bytě, a jelikož tam měl Sergei kamarády, tak se stavil,“ uvedl ve vyjádření pro portál Blesk.cz Tadeáš. „Měl jsem na sobě oversized Balenciaga T-shirt dress a chlapec chtěl zjistit, co pod tím je, prostě ho to zajímalo. Hrál si na Doru objevitelku,“ dodal.

Spekulace se rychle rozkřikly a k tématu už se vyjádřil snad každý reakční kanál na platformě Youtube. Hodně se probírá také konkrétní skladba, kterou rapper nedávno vydal, objevuje se v ní totiž pasáž, kde Sergei rappuje: „Začínám se cítit jako Freddie Mercury, číča už mi nevoní asi začnu p*chat kluky.“  K té se vyjádřil například reakční kanál Sibiřan: „Mě je absolutně jedno, kdo má jakou orientaci […] Jak mě to ovlivní, chápeš? Ale buďme upřímní, Sergeie tohle ovlivní hodně.“ 

Rapper na celou kauzu reagoval se zpožděním, později se nechal slyšet, že se musel nejprve poradit s právníkem. Ve svém vyjádření z auta zmínil, že by stovky holek mohly každému říct, co má doopravdy rád a že na jeho jméně žádný Kuběnka parazitovat nebude. „A jestli ta nula bude vypouštět nějaké deepfake (upravená videa, která obsahují tělo reálné osoby nebo jeho část a zasazují je do situace, ve které se daná osobě ve skutečnosti nikdy nenacházela pozn. red.) nebo jiné s*ačky, tak jí celý život nebude stačit na to, aby platila pokuty,“ pokračoval rapper s tím, že na známého influencera podává žalobu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama