Jak Dr Disrespect hodnotí nejnovější Call of Duty?
Zajímavosti Článek Jak Dr Disrespect hodnotí nejnovější Call of Duty?

Jak Dr Disrespect hodnotí nejnovější Call of Duty?

Adam Král

Adam Král

31. 10. 2022 18:06

Dr Disrespect kritizuje nejnovější Call of Duty, hodnotí ho jako podprůměr.

Reklama

Call of Duty Modern Warfare 2 vyšel několik dnů zpět. Hráči i recenzenti si hru chválí a dávají vcelku kladná hodnocení. Podle Metacritic je navíc průměrné hráčské hodnocení 7,3 bodů z 10. Ne všem je ale nové Call of Duty po chuti, speciálně pak stálicím herní scény, které mají odehrané veškeré díly. Mezi ně patří i Dr Disrespect, který dokonce pomáhal některé starší díly vytvářet. Tento streamer ukázal na problémy hry prstem a celou jí nehodnotí zrovna kladně. Podle něj se jedná o podprůměr.

Proč je CoD MW 2 propadák?

Doc je jedním z nejhlasitějších kritiků nového Call of Duty a na svém streamu z 28. října řekl, co přesně mu na Modern Warfare 2 vadí. Po odehraných šesti hodinách celou hru hodnotí na 4.5 bodů z 10, jedná se tak dokonce o podprůměr. Ve svém vysílání uvedl, že hra je decentní, ale zároveň existuje spousta věcí, které ho "neskutečně štvou".

Bugy a glitche, které se ve hře dějí, a vlastně všechno v ní, je docela peklo. Pro AAA hru se stamilionovým rozpočtem na marketing bych čekal něco mnohem lepšího. Zbraně působí dost divně, a to v momentě, kdy na ně dáte tisíce vylepšení a udělátek. A je to horší a horší.

To nebyla jeho jediná kritika. Uvedl také, že mu dost trvalo, než si našel takovou zbraň, která by mu vyhovovala. Nit suchou nenechal ani na zvukové stránce, která by prý mohla být mnohem lepší. Kritizoval také odstranění červené značky z minimapy, která v předchozím díle znázorňovala,  kde jsou nepřátelé. Systém pohybu také popsal jako restriktivní. Po chuti mu nebylo ani odebrání mechaniky slide cancelu, kdy jste v polovině skluzu povyskočili. 

Zážitek ze zbraní a design map pak označil jako průměrný. Dobrou zprávou ale je, že mají vývojáři spousty času na vylepšení všech nedostatků. Warzone 2.0 totiž vychází až za nějaký čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama