Jedna výhra a z MOUZ jsou legendy - porazí dnes fnatic?
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Jedna výhra a z MOUZ jsou legendy - porazí dnes fnatic?

Jedna výhra a z MOUZ jsou legendy - porazí dnes fnatic?

Michael Douša

Michael Douša

1. 11. 2022 13:49

MOUZ zatím předvedli fantastické výkony, projdou do Legends Stage s čistým štítem?

Reklama
MOUZ zatím předvedli fantastické výkony, projdou do Legends Stage s čistým štítem?

Letošní Major turnaj je v mnohém velkou událostí. Jedná se o první Major v Jižní Americe, první Major, kde jsou diváci přítomni u všech zápasů a také první Major po 4 letech, kde se ukazují reprezentanti Česka i Slovenska. A právě slovenský zástupce má v tuhle chvíli opravdu skvěle rozjetou hru.

Jeho sestava MOUZ začala na Majoru jednostrannou výhrou proti ruskému celku Outsiders - někdejšímu "domovu" současné hvězdy týmu Liquid, Marekse "YEKINDAR" Galinskijse. Po tomhle velmi stručném Infernu, kde si David "frozen" Čerňanský vystřílel rating 1,82, se MOUZ přesunuli na prašnou Mirage, kde zase hráli proti hráčům trochu jiného světového impéria - severoamerickým Evil Geniuses. Ani tam však nebyli k zastavení.

Jedna výhra a z MOUZ jsou legendy - porazí dnes fnatic?

Photo credits: Stephanie Lieske, ESL Gaming

Tam se pořádně projevil nejnovější talent MOUZ, Dorian "xertioN" Berman, který s ratingem 1,73 třímal prvenství na serveru. Vděčí za svůj úspěch ale především svým spoluhráčům, jak sám říká. "Hodně jsem se bavil s dexterem. Řekl jsem mu, že potřebuju hodně volnosti, musím hrát podle vlastních pocitů. A on odvedl opravdu skvělou práci v tom, abych volný byl. Taky David se vzdal hodně rolí a jsem mu za to moc vděčný. Všichni mi hrozně moc pomohli, abych se dostal tam, kde jsem teď a jsem jim za to vděčný."

Nyní na MOUZ čekají seveřané fnatic, kteří vypadají jako první opravdu velké sousto pro MOUZ. Fnatic si totiž zatím urvali vítězství proti Cloud9, současným světovým pětkám, a proti OG, kde právě hraje český zástupce, Adam "NEOFRAG" Zouhar. Vítězství ale ani zdaleka není vyloučeno. Pokud se v teplém brazilském podnebí frozen a xertioN dost dobře vyspí, může být postup do Legends Stage jejich. Hra začíná už v 17:30, tak si ji nenechte ujít!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama