K Assassin's Creed Mirage bude dostupná vesta s haptickou odezvou
Gaming Článek K Assassin's Creed Mirage bude dostupná vesta s haptickou odezvou

K Assassin's Creed Mirage bude dostupná vesta s haptickou odezvou

Adam Němec

Adam Němec

17. 7. 2023 15:22

Pozor, tohle bude bolet.

Reklama

Mnoho hráčů zná koncept haptické odezvy, dříve se jednalo o jednoduché vibrace ovladače, ale s dnešními technologiemi je možné naprogramovat tak i jiné předměty, které vám následně vytvoří odezvu pro vše, co se odehrává ve hře. Ubisoft se tohoto nápadu chytil a spojil se s firmou OWO, specializující na výrobu vest s haptickou odezvou, aby spolu vytvořili novou edici Assassin's Creed Mirage, ve které bude kromě hry dostupná právě vesta s haptickou odezvou a designem Assassin's Creed Mirage.

K Assassin's Creed Mirage bude dostupná vesta s haptickou odezvou

Jak taková vesta funguje?

Vesta funguje velmi jednoduše. Je bezdrátová a nachází se v ní velké množství elektrod. Podle společnosti OWO by měla tato vesta podporovat až 30 různých smyslů od poryvu větru po bodnutí mečem nebo postřelení. Ano, přečetli jste si to správně, pokud jste někdy chtěli pořádnou motivaci naučit se blokovat útoky, tato vesta je přesně pro vás. Baterie u těchto vest většinou vydrží okolo 8 hodin a je dostupná mobilní aplikace pro nastavení intenzity odezvy, pokud by pro vás bylo něco příliš přehnané.

Vesty od společnosti OWO již podporují mnoho her, krom VR titulů jako Half Life: Alyx, kam se tato vesta hodí asi nejvíce pro ještě větší pohlcení do virtuální reality. Jsou podporovány i desítky standardních her. Na seznamu můžeme najít například CS:GO, The Forest, ale i Rocket League.

Cena speciální edice Assassin's Creed Mirage zatím není známá, ale dá se očekávat, že vaše peněženka zapláče. Standardní vesta OWO má totiž cenovku 499€, zhruba 11 900 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama