Kazma zveřejnil trailer k vlastnímu filmu ONEMANSHOW: The Movie
Zajímavosti Článek Kazma zveřejnil trailer k vlastnímu filmu ONEMANSHOW: The Movie

Kazma zveřejnil trailer k vlastnímu filmu ONEMANSHOW: The Movie

Jarmil Černý

Jarmil Černý

8. 7. 2023 21:02

Na kanále Kazma Kazmitch se objevil trailer k filmu ONEMANSHOW: The Movie.

Reklama

V úterý 4. července se na kanále Kazma Kazmitch objevil trailer k filmu ONEMANSHOW: The Movie (2023). „Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do českých kin. Tento unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě vezme diváky daleko za hranice filmového plátna až do opravdové reality,“ stojí v popisku pod trailerem. Film by se měl v českých kinech objevit 17. srpna.

O filmu či novém videu internetového provokatéra se spekuluje již delší dobu, obzvláště od doby, kdy se po republice začaly objevovat obrazce ve tvaru trojúhelníku. Podobně zvláštními a šokujícími aktivitami je totiž Kazma, vlastním jménem Kamil Bartošek, velmi dobře známý.

Není však jasné o čem film přesně bude. Na první pohled se zdá, že by mohlo jít o akční zpracování Kazmovi show s fiktivním příběhem. Tomu však odporuje část traileru, ze které se dozvídáme, že jde o film, který nekončí v kině. „Až budete odcházet, tak to všechno teprve začne,“ sděluje v traileru neznámý hlas. Lze tedy spekulovat o tom, že se dočkáme podobné masové hry či projektu, jako posledně, kdy Kazma nechal celou republiku hledat své zakopané auto.

"Je to velkolepé, je to šílené a je to film, který změní pravidla hry celé kinematografie. Nic podobného tady ještě nikdo nikdy neudělal. Řadě lidí vyrazí dech, víc k filmu nemohu říct," vysvětluje majitel a ředitel Bontonfilmu Martin Palán. Pravděpodobně se tak široká veřejnost nedozví více detailů až do samotného uvedení filmu, jehož výroba měla dle producentů filmu stát 72 milionů korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama