Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část druhá
Zajímavosti Apex Legends Článek Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část druhá

Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část druhá

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 3. 2019 18:32

Příbehy o postavách a jejich osudu

Reklama

Vítejte u pokračování krátké série věnující se legendám z Apex Legends. První díl můžete najít zde 

Lifeline

Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část druhá

Lifeline je velice zvláštní postavou. Jakmile zjistila, že její rodiče vydělávají na válce, rozhodla se svou rodinu okamžitě opustit. Řekla si, že bude protiváhou svých rodičů, a lidem bude pomáhat.

Je pravda, že zrovna Apex Games je zvláštní místo pro tuto činnost. Pokud pomáháte svému týmu, musíte přece ubližovat ostatním. Ale tak je to správně. Alespoň Lifeline si to nalhává.


Mirage

Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část druhá

Jakožto nejmladší ze svých čtyř bratrů si už od mládí vybudoval schopnost dělat si z ostatních srandu a upozorňovat na sebe. Spolu se svou matkou, která byla inženýrkou, pracoval na technologii holografů. Po odchodu svých bratrů do války začal své matce pomáhat ještě více, což je semklo dohromady.

Během své práce v baru zaslechl mnoho příběhů o Apex Games a o bohatství, které čeká na jejich vítěze. Mirage se těchto her chtěl samozřejmě zúčastnit, nechtěl ale svou matku nechat samotnou. Ta mu ale jeho sen chtěla umožnit, a tak mu věnovala jeden ze svých holografických oblečků. Mirage tak na nic nečekal a od té doby se stal ikonou Apex Games a miláčkem diváků.


Pathfinder

Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část druhá

Po rozvinutí robotického průmyslu se IMC rozhodlo vytvářet roboty i pro bojové účely. Skupina MRVN, jejíž součástí je i Pathfinder, byla určena k prozkoumávání a získávání informací z nepřátelského území. Po prohře IMC s Militií ale byly laboratoře, kde se tito roboti vyráběli, opuštěny. Pathfinder se tak „probudil“ uprostřed ničeho bez vědomí toho, kým byl stvořen

A to se Pathfinder rozhodl zjistit. Začal cestovat po celém regionu Frontier, kde sice získal mnoho zkušeností, ale ani náznak o svém stvořiteli. Apex Games tak vidí jako příležitost získat si pozornost toho, kdo ho vyrobil, a možnost se s ním někdy setkat.

Wraith

Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část druhá

Jednoho dne se Wraith probudila v centru pro duševně nemocné. Na svůj život před tím si nepamatovala. Jediné, co věděla, bylo to, že má schopnost manipulovat s časoprostorem. Ale neví, jak tuto schopnost získala. Navíc v hlavě slyšela hlasy, které jí často nedovolovali spát po mnoho dní a nocí. Jednoho dne jí ale tyto hlasy poradily, jak otevřít dimenzionální portál. Díky tomu utekla z tohoto centra a stala se volnou.

Od té doby se snaží zjistit, kým vlastně je. Domnívá se, že její schopnosti jsou výsledkem experimentů, které probíhaly ve výzkumných laboratořích. Ty se ale nachází v přísně střežených prostorech King's Canyonu, místě, kde probíhají Apex Games. Wraith tak doufá, že díky své účasti v této aréně získá cenné informace o svých schopnostech a možná se i dozví, kým vlastně je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama