Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část první
Zajímavosti Apex Legends Článek Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část první

Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část první

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 2. 2019 13:18

Příběhy jednotlivých postav a jejich osudu

Reklama

Jak jsme slíbili v článku o příběhu Apexu, v této krátké sérii se podíváme na to, co vedlo jednotlivé legendy k tomu, aby se upsaly k Apex Predators a zúčastnily se Apex Games.

Bangalore

Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část první

Bangalore se narodila do rodiny vojáků. Oba její rodiče a všichni čtyři starší bratři sloužili pro IMC, a tak bylo jasné, že i Bangalore se do této jednotky přidá. Už od mládí se její geny projevovaly a v IMC akademii patřila mezi nejlepší špičku.

Když začala válka o Frontier, Bangalore, spolu se svým bratrem Jacksonem a celou jednotkou, dostala příkaz o podporu IMC proti Militie. Během cesty ale ztratily kontakt s velitelstvím IMC a při doražení na určené místo byla celá jednotka přepadena. Jackson se obětoval pro to, aby měla jeho sestra dost času na útěk. Tak se Bangalore ocitla sama uprostřed Frontieru. Když se dozvěděla o pořádání Apex Games, neváhala. Nyní doufá, že díky svému tréninku a precizní práci se zbraněmi bude schopna vyhrát a získat tak dostatek peněz na to, aby se vrátila zpět ke své rodině.

Bloodhound

Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část první

Bloodhound se dá považovat za živoucí legendu. Před samotnými Apex Games byl známý jako nejlepší lovec napříč regionem Frontier. Dle lidí není Bloodhound ani člověk, ale živoucí ztělesnění bohů. To by vysvětlovalo jeho neuvěřitelné stopařské schopnosti. Před Bloodhoundem se totiž neschová nikdo. Nikdy.

Důvod, proč se do Apex Games přihlásil, je neznámý. Mezi účastníky kolují zvěsti o tom, že ho k tomu navedli samotní bohové.

Caustic

Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část první

Jeho pravé jméno je Alexander Nox. Dříve pracoval v laboratořích firmy Humbert, které se specializovaly na výzkum a výrobu pesticidů, jenž by ochránily to nejcennější - pole s obilím, které živí statisíce lidí. Alexander byl tím nejlepším vědcem ve společnosti, který svému bádání věnoval celý život a nové látky zkoumal dnem i nocí. A své pokusy začal tajně dělat i na živých subjektech.

Poté, co se o těchto pokusech dozvěděl i ředitel Humbertu, začala mezi ním a Causticem hádka, která vyústila v bitku. Ta skončila výbuchem výzkumného komplexu a smrtí ředitele. 

Caustica ale tato událost nezastavila. Své nové smrtící pesticidy se rozhodl testovat dále, tentokrát naostro, v Apex Games.

Gibraltar

Kdo jsou postavy z Apex Legends? Část první

Gibraltar je skutečně nepřehlédnutelným obrem. Je to člověk, s jehož podporou můžete vždy počítat. Nebylo to tak ale vždy.

Jeho přesvědčení pomáhat přišlo až s tím, co pro něj udělal jeho otec. Když Gibraltar se svým přítelem ukradli tátovu motorku, na svém výletě je zasáhl sesuv půdy. Na pomoc okamžitě přispěchal právě Gibraltarův otec, který ale při této události přišel o ruku.

Gibraltar na tuto oběť nikdy nezapomněl a rozhodl se pomáhat druhým. Do Apex Games se rozhodl přihlásit kvůli tomu, že právě v nich přišel o spoustu svých přátel, kteří si chtěli vydělat, ale mnoho z nich při tom zahynulo. Gibraltar už o nikoho přijít nechce, a svým nejbližším tak nabízí pomocnou ruku.

Na zbytek postav se podíváme v další části.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama