Kdo s koho? Startují boje o postup!
Esport Rocket League Článek Kdo s koho? Startují boje o postup!

Kdo s koho? Startují boje o postup!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

5. 8. 2021 14:35

Poslední kolo nabídne klíčové zápasy týmů, které pomýšlí na postup.

Reklama

V posledním kole základní části Grunex Masters powered by LG UltraGear bude stále o co hrát. Postup do play-off si ještě může zajistit Universe a o lepší vstupní pozici do play-off budou bojovat Sinners a ASE Banger. Nabité souboje, kde si týmy rozdělí první body do tabulky můžete, jako vždy, sledovat na twitch kanále Cukyho.

„V úvodním zápase 5. kola základní části očekávám jednostranný průběh. Oběma týmům už o nic nejde, Enterprise mají jistý postup a Pejsci jsou z boje o postup již vyřazeni. I přesto si myslím, že EP si budou chtít první příčku pojistit jasným vítězstvím 3:0. Enterprise by se v této situaci mohli taky trochu odvázat a ukázat nám nějaké odvážnější kombinace,“ hodnotí první zápas Rocket League komentátor a specialista Radek "Neonstar" Tomica.

Ve druhém zápase se představí Sinners a ASE Banger. Týmy, které se během celého Masters drželi spíše u středu tabulky. Nyní se ale utkají o lepší pozici v celkové tabulce. Náročnějšímu úkolu budou čelit Sinners, ti pro lepší pozici potřebují vyhrát poměrem 3:0. Důležitost zápasu si uvědomuje i Neonstar: „Tento zápas bude znamenat hodně pro oba týmy. Oba budou chtít vyhrát, protože ani jeden z nich neví, zda se v případě prohry nebude muset postavit v prvním kole play-off proti Enterprise.“

Zlatým hřebem večera bude zápas o přímý postup do play-off. Oba aktéři, DGG esports a Universe, se totiž ještě stále mohou objevit na nepostupové pozici. Podobně jako Sinners potřebuje tým Universe zvítězit s čistým štítem, tedy 3:0. „Do třetího zápasu půjdou Universe s okousanými nehty, ať už mají postoupit přes Sinners nebo DGG, potřebují výhru bez ztráty zápasu,“ upřesňuje pozici Universe Neonstar.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama