Kingdom Come: Deliverance míří na Switch, dostane i český dabing
i Zdroj: Warhorse Studios
Gaming Kingdom Come: Deliverance Článek Kingdom Come: Deliverance míří na Switch, dostane i český dabing

Kingdom Come: Deliverance míří na Switch, dostane i český dabing

Josef Ventrča

Josef Ventrča

8. 12. 2023 09:15

Česká hra z produkce Warhorse Studios se dostane i na konzoli od Nintenda. České hráče určitě potěší, že titul bude mít i kompletní české rozhraní.

Reklama

Pražské Warhorse Studios ve čtvrtek oznámilo, že ve spolupráci se Saber Interactive vytvořilo port Kingdom Come: Deliverance na Nintendo Switch. Hra se na přenosné konzoli objeví v roce 2024. 

České publikum pak rozhodně potěší, že titul bude obsahovat i češtinu, s informací přišel server Vortex, kterému ji potvrdil PR manažer Tobias Stolz-Zwilling. Dle všeho fyzická verze bude s anglickým dabingem, ale český si lze stáhnout prostřednictvím bezplatného balíčku. České titulky budou samozřejmostí.

Avatar: Frontiers of Pandora čeština je nyní ke stažení zdarma
i Zdroj: Ubisoft

Avatar: Frontiers of Pandora čeština je nyní ke stažení zdarma

Avatar: Frontiers of Pandora čeština je konečně tady a je ke stažení zdarma. O českou lokalizaci titulků se postarala…

6. 1. 2024 11:00

Stolz-Zwilling dále prozradil, že Royal Edition, ve které KC:D vyjde, bude obsahovat všechna DLC a má stát 50 eur. Velikost hry bude 16 GB. 

Server Vortex dále zjistil, že Warhorse neplánuje vydat next-gen verzi pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series, stejně tak tyto verze nedostanou český dabing.

Připomeneme, že Kingdom Come: Deliverance je jednou z nejautentičtějších RPG her s otevřeným světem, které se v posledních letech objevily, a spojuje skutečné české středověké prostředí a příběh s intenzivními realistickými souboji, prvky přežití a hrstkou dobře zpracovaných rozšíření, která obohacují už tak rozsáhlou základní hru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama