kvetnovy-turnaj-v-bojovkach-cili-na-hrace-i-na-divaky
Esport Článek Květnový turnaj v bojovkách cílí na hráče i na diváky

Květnový turnaj v bojovkách cílí na hráče i na diváky

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

4. 4. 2016 12:16

Přijďte se na začátku května podívat do Prahy na turnaj v bojovkách.

Reklama

Květnový turnaj v bojovkách cílí na hráče i na diváky

O víkendu 6. až 8. května 2016 se v Praze odehraje velká turnajová akce v bojovkách. Česká hráčská komunita ji pořádá v klubu Nová Chmelnice na Praze 3.

Na programu budou aktuálně nejhranější bojovky:

  • Street Fighter V
  • Guilty Gear Xrd -SIGN-
  • Mortal Kombat X
  • The King of Fighters XIII

Květnový turnaj v bojovkách cílí na hráče i na diváky

Půjde o tři dny nabité akcí, na které bude moci každý změřit síly s hráči nejen z Česka, ale také ze Slovenska, Německa, Rakouska, Polska, a dalších zemí. Konzole PlayStation 4 (a PlayStation 3) budou k dispozici po celou dobu trvání akce a vy máte jedinečnou možnost si vyzkoušet, co ve vás je.

Letos ovšem česká komunita cílí i na diváky. Proto vybrala velké prostory žižkovského klubu, kde se bude promítat stream - jinak také dostupný na Twitch.tv kanálu Czech Arcade. Vstupné pro diváky je stanovené na symbolickou stovku. Na vlastní kůži tak může úplně každý prožít atmosféru velkých zápasů, jasných vítězství i nečekaných comebacků.

Přijďte si dobře zahrát nebo jen fandit českým hráčům proti zahraniční konkurenci. V klubu bude k dispozici bar, což v kombinaci s hraním nemůže dopadnout špatně.

Již teď jsou registrovaní všichni, kteří patří mezi českou špičku. Dorazí ovšem hráči na všech úrovních dovedností. “Z naší zkušenosti víme, že si bez vyjímky každý na každé akci vždy našel sobě rovného soupeře,” říká Jiří Rybář, jeden z organizátorů akce. Účast potvrdil i český šampión v Mortal Kombatu X - Jakub Sejk.

Více informací a registrace najdete na stránkách www.buttonczech.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama