Kyberpunkový nářez. Získejte sedm skvělých her za babku
Gaming Článek Kyberpunkový nářez. Získejte sedm skvělých her za babku

Kyberpunkový nářez. Získejte sedm skvělých her za babku

Josef Ventrča

Josef Ventrča

14. 7. 2023 11:59

Humble Bundle nabízí lákavý balíček.

Reklama

Server Humble Bundle připravil další zajímavou nabídku, tentokrát pro všechny fanoušky kyberpunku. Za pouhých 13,74 eur, tedy zhruba 325 korun, získáte sedm povedených titulů a nejedná se jen o nezávislé hříčky. Navíc většina z nabízených her má na Steamu hodnocení v recenzích vyšší než 90 procent.

Nejzvučnějšími jmény jsou akční sekačka Ghostrunner a hororová detektiva Observer: System Redux od polského studia Bloober Team. Dále jsou v nabídce loňská střílečka Gungrave G.O.R.E., RPG s otevřeným světem Cloudpunk, first-person střílečky Voltage High Society a Severed Steel, a taky 2D akční adventura s RPG prvky ANNO: Mutationem. Navíc můžete získat kupón se 40procentní slevou na titul Ghostrunner - Project_Hel.

Koupí balíčku Cyberpunk Playground hráči mohou ušetřit až 4118 korun, což je dost významná suma, a zároveň přispějí i na charitativní účely. Nyní část ze zaplacené částky poputuje na projekty podporující vzdělávání a zajišťující lepší kvalitu vody v rozvojových zemí světa. Akce na Humble Bundle potrvá do 3. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama