Laky po hororovém vstupu do Grunex Masters: „Dnes to byl den blbec!“
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Laky po hororovém vstupu do Grunex Masters: „Dnes to byl den blbec!“

Laky po hororovém vstupu do Grunex Masters: „Dnes to byl den blbec!“

Jarmil Černý

Jarmil Černý

5. 5. 2022 20:40

Hororový vstup do Grunex Masters powered by LG UltraGear nakonec obrátil v první místo!

Reklama

Co se z počátku zdálo jako hororový start pro jednoho z největších favoritů turnaje se nakonec obrátilo v úspěšné tažení ve skupině A Grunex Masters powered by LG UltraGear. T9Laky z plzeňské Viktorie není hráčem v jehož zápasech by padalo příliš velké množství branek a když už se do takové situace dostane, většinou nepadají do jeho vlastní sítě. Hned první zápas Grunex Masters powered by LG UltraGear byl však pro Lakyho jako z hororu. Skvěle hrající Totik, kterého se forma drží už od e:LIGY, kde se svým kolegou Dalasem dokázali dokráčet až pro první místo, nenechal Lakyho během zápasu nadechnout a každému pokusu o zvrat zápasu dokázal úspěšně vzdorovat.

Plzeňský kanonýr se tak dostal do situace, kdy musel všechny zbylé zápasy vyhrát, aby mohl pomýšlet na první místo. Ve vyrovnaném zápase se mu nakonec podařilo pokořit Mariosa, hráče Entropiqu a bývalého hráče pražské Sparty. Třetí a poslední zápas ve skupině A pak naprosto ovládl, nestačil mu FCMARTIN z DGG Esports. „Start to byl určitě špatný. Dneska mi to připadalo jako den blbec. Špatně jsem vstal, byl jsem unavený a bylo mi divně. Takže když prohrajete 9:3 tak to určitě se sebevědomím zamává a začne si být člověk nejistý. Naštěstí druhý zapas jsem zvládl a ten byl klíčový pro pokračování ve skupině,“ hodnotí vstup do turnaje Lukáš „T9Laky“ Pour.

Druhé a poslední postupové místo si ze skupiny A odnesl Marioso, porážka s Lakym pro něj dnes byla jediným neúspěšným počinem. Nejprve si ve skupině poradil s FCMARTINem poměrem 5:2 a se skóre 4:1 zase udolal Totika z FCB esports.

Laky po hororovém vstupu do Grunex Masters: „Dnes to byl den blbec!“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama