Tvůrce Baldur's Gate 3 už pracuje na nové hře
i Zdroj: Larian Studios
Gaming Článek Tvůrce Baldur's Gate 3 už pracuje na nové hře

Tvůrce Baldur's Gate 3 už pracuje na nové hře

Monika Kočicová

Monika Kočicová

9. 1. 2024 12:15

Generální ředitel společnosti Larian Studios Swen Vincke sdělil, že dosáhl významného pokroku při přípravě prvního aktu chystaného projektu.

Reklama

Režisér oceňovaného RPG Baldur's Gate 3 Swen Vincke na svých sociálních sítích uvedl, že se mu podařilo dosáhnout významného pokroku při tvorbě nové hry. „Po čtyřech měsících přepisování a opouštění nápadů a jejich následného přehodnocování jsem konečně zjistil, jak musí vypadat první akt téhle věci, na které pracuji,“ napsal v příspěvku na sociální síti X.

Výsledky The Game Awards 2023
i Zdroj: Remedy Entertainment

Výsledky The Game Awards 2023

Vyhlášení nejlepších her roku patřilo RPG Baldur's Gate 3 od Larian Studios, v těsném závěsu za ním však byl akční thriller…

8. 12. 2023 09:35

Vincke taky uvedl, že se o toto dílo ještě s nikým nepodělil, ale je s ním opravdu spokojený a očekává, že se bude líbit i ostatním. „Citujte mě, až to bude odhaleno, abyste viděli, kolik z dnešního návrhu přežije. Předpokládám, že hodně,“ doplnil. Zároveň však sdělil, že fanoušci nemají v blízké době očekávat oficiální oznámení titulu. „Tohle není upoutávka na oznámení, jsem jen upřímně nadšený z toho, kam to směřuje, a chtěl jsem se o to podělit,“ napsal zkušený vývojář a dodal, že ještě nějakou dobu potrvá, než o tom začne veřejně mluvit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama