Gaming Článek Hackeři zveřejnili záběry z Wolverina. Chystá se i Venom a třetí Spider-Man

Hackeři zveřejnili záběry z Wolverina. Chystá se i Venom a třetí Spider-Man

Monika Kočicová

Monika Kočicová

20. 12. 2023 11:04

Videa i obrázky z Marvel's Wolverine se šíří internetem poté, co je zveřejnila hackerská skupina, která minulý týden zaútočila na Insomniac Games. Záběry poskytují poměrně detailní pohled na hru. Kromě toho unikly i informace o dalších chystaných projektech studia.

Reklama

Hackerská skupina Rhysida minulý týden zaútočila na Insomniac Games, a ačkoliv zpočátku vypadalo, že ukradla především osobní údaje zaměstnanců, kterými chtěla společnost vydírat, tak nyní se ukázalo, že rozsah škod je mnohem větší. Hackeři totiž ukořistili přes jeden terabajt dat z chystaného Marvel's Wolverine, které zveřejnili. Jedná se o obrázky, umělecké koncepty i záběry z hraní. Kromě toho se jim podařilo získat i informace týkající se nadcházejících projektů studia, což může svým způsobem i potěšit fanoušky Marvelu, ačkoliv je to za dost politováníhodných okolností.

Pokud si ovšem nechcete zkazit moment překvapení z připravované hry, doporučujeme nečíst dál tento článek, a zároveň se v těchto dnech vyhýbat sociálním sítím, jelikož Wolverine patří mezi velmi sledované tituly, a tak snímky a další grafický materiál budou kolovat v hojném množství.

Obrovský únik dat

Záběry z hraní ukazují Wolverinův pohyb po zemi i stěně, aby se oknem dostal na místo činu, kde využije svou detektivní schopnost podobající se smyslu z her se Sherlockem Holmesem. Logan je zde oblečený v nenápadném běžném oděvu, což jen potvrdilo informace z odhalovacího videa, že nebude vždy ve svém superhrdinském kostýmu. Ten má však na sobě například ve videích z testování animací a dalších videí z vývoje

Experti zabývající se únikem na svých profilech na sociálních sítích pak dodali, že videa jsou nejspíš z listopadového buildu. Mimo klasické PlayStation verze se měla najít i PC verze. Spekuluje se, zda se tedy studio již předem chystá na budoucí vydání hry na počítačích, jakožto nové strategie Sony.

Podle dalších informací je známé i obsazení. Wolverina ztvární herec Liam McIntyre, kterého můžete znát jako JD Fenixe z Gears of War nebo Spartaka ze stejnojmenného seriálu. Unikl i dokument s detailními informacemi z příběhu, tomu se ale nebudeme nijak věnovat, a pokud si někdo chce zcela vyspoilerovat dějovou linku, tak scénář určitě najde na internetu.

Další odhalené projekty

Kromě Wolverina hackeři zveřejnili i data o chystaných projektech studia Insomniac Games až do roku 2030. Z chystaných titulů mohou mít radost především fanoušci komiksů od Marvelu. Překvapením může být, že ještě před Wolverinem má vyjít samostatný titul Venom, a to už v roce 2025, zatímco Rosomák bude dostupný až o rok později. Poté následují Spider-Man 3, Ratchet & Clank a X-Men.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama