legendarni-stare-hry-bulanci
Gaming Článek Legendární staré hry - Bulánci

Legendární staré hry - Bulánci

Pavel Němec

Pavel Němec

18. 1. 2016 10:41

V dnešním díle legendárních her si připomeneme známou freewarovku a to Bulánky.

Reklama

Bulánci jsou freewarová hra od českých vývojářů z firmy SleepTeam Labs, kteří je uvedli na trh v roce 2001. Bulánci byli původně hra, od které se nečekalo moc úspěchů a měla mít pouhé 3MB, ale možnost multiplayeru hráče natolik nadchla, že začínala mít v celku velký úspěch a tak vývojáři neváhali a hru posouvali stále o krok dál. Jeden z velkých kroků bylo přidání vlastního editoru, ve kterém si hráč mohl vytvořit vlastní mapu. 

Legendární staré hry - Bulánci

Pokud jste vyrůstali na jiné planetě může se stát, že nevíte o čem Bulánci jsou, a tak Vám to velmi stručně popíšu. Jedná se o "vyvraždovačku", kde se pohybujete pouze čtyřmi různými směry a to nahoru, dolů, doleva a doprava. Pokládáte si otázku: ,,A za koho to vlastně hraji?". Pokud čekáte akčního hrdinu s horou svalů jste na omylu. Vy i Vaši protivníci jste velmi agresivní polštářky, které v ruce drží zabijáckou zbraň. Hra má celkem šest základních map, které se odehrávají na různých lokacích a v ruce můžete držet celkem pět rozdílných zbraní (včetně neoblíbené miny).

Legendární staré hry - Bulánci

V roce 2011 byl vývoj této hry zcela ukončen a hra byla přejmenována na Combat Pillows a nadále se vyvíjí jako placená hra, ve které si již není možné nastavit češtinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama