Letos mu to prostě střílí, Dalas ovládl svoji skupinu v Grunex Masters
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Letos mu to prostě střílí, Dalas ovládl svoji skupinu v Grunex Masters

Letos mu to prostě střílí, Dalas ovládl svoji skupinu v Grunex Masters

Jarmil Černý

Jarmil Černý

9. 5. 2022 20:07

Skupinu ovládl Dalas, do play-off se podívá také Matejs.

Reklama

Současný mistr e:LIGY a reprezentant eSport FC Baník Ostrava Martin "Dalas" Vujtík potvrdil svoji obrovskou formu v aktuálním ročníku hry FIFA a ve skupině B Grunex Masters powered by LG UltraGear nenechal soupeřům ani jeden bod.

Skvěle rozjetou sezonu má ostravský hráč už od e:LIGY, kde se svým kolegou Totikem překvapivě ovládl Grand Finále a došel si tak pro nejprestižnější titul, kterého lze v Česku dosáhnout, tedy titul mistra e:LIGY. Svoji formu potvrzuje i v dalších turnajích a jinak tomu nebylo ve skupině B Grunex Masters, kde si hravě poradil se všemi soupeři a zajistil si postup do vyřazovacích bojů.

Na druhé místo se zařadil Matejs z týmu Entropiq. Tomu start sezony sice nevyšel úplně podle představ, v posledních měsících je ale noční můrou všech soupeřů. První výhru si připsal proti Kobbymu a po porážce od Dalase na něj čekal rozhodující zápas o postup, kde ho vyzval Lukas22. Po neuvěřitelné přestřelce, ve které padlo dohromady 16 gólů si Matejs postup nakonec pojistil a společně s Dalasem se tak podívá do vyřazovacích bojů.

Pozitivně svůj výkon může hodnotit i Lukas22, ač nebyl jedním z největších favoritů skupiny B, ukořistil krásné vítězství nad reprezentantem Slavie a v boji o postup jen těsně podlehl Matejsovi. Skupina naopak vůbec nevyšla Kobbymu, který si odnesl porážku od všech soupeřů a spokojit se musel s posledním místem. Turnaj tak pro něj skončil.

Výsledky skupiny B

Matejs - Kobby 8:5 Dalas - Lukas22 5:2

Matejs - Dalas 3:11 Lukas22 - Kobby 11:5

Matejs - Lukas22 9:7 Kobby - Dalas 3:8

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama