LOBBY je v polovině kvalifikací
Gaming Článek LOBBY je v polovině kvalifikací

LOBBY je v polovině kvalifikací

Tomáš Kurka

Tomáš Kurka

21. 2. 2019 02:23

Ještě máte možnost se kvalifikovat.

Reklama

Zlínský turnaj LOBBY klepe na dveře. Odehrána je půlka kvalifikací v League of Legends a Counter-Strike: Global Offensive. Hraje se o 20 000 Kč, tak zbylou půlku kvalifikací nepropásni!

Čas utíká rychle, jako když si chcete dát krátký match před spaním a už je opět půl třetí ráno. No a online kvalifikace projektu LOBBY už jsou v polovině. Celkem za sebou máme dvě kvalifikace v LoLku a jednu v CS:GO. V té úplně první se v LoLku utkalo 22 týmu a o kreativitu nebyla rozhodně nouze. Proto jsme mohli být svědky takových duelů, jako třeba team DYCKY MOST proti týmu SnědáTíseň. I když se nedostali až do finále, vyhráli jistě srdce některých diváků (včetně těch našich). Naopak do finále se probojovali týmy TTR na prvním místě a tým egirlslayers, kteří ve finále sice prohráli, ale postupují z druhého místa.

V druhé kvalifikaci hned následující den porazily smolnost pondělí týmy EvilDoers a Freeeze Je Dobrýý. Po finálním duelu vyhráli Freeeze Je Dobrýý a budou tak startovat z 1. místa. I tady jsme se rozhodně nenudili. Lidová tvořivost se nezapřela ani tady, a tak jsme mohli fandit třeba týmů SUFURKY9, “fakovému” Baxtrixovi nebo druhému pokusu DYCKY MOSTu. To vše podtrhoval náš hvězdný komentátor Idyiom, který nešetřil vtipem a podtrhával momentky znělkami z hot playlistu.

A naši trojku uzavřela včerejší kvalifikace CS:GO. Zúčastnilo se jí celkem 18 týmů – děkujeme! Na prvním místě skončili SPS Zlín, na těsném druhém místě skončil team s názvem Ty máš ale pěknou Bundičku, na třetím místě se umístil tým Iron Branch a čtveřici postupujících uzavřel deaaaad outside. Turnaj CSka komentoval Shadye, který předvedl výkon, který by mu leckterý sportovní komentátor záviděl.

Všem semi-finalistům blahopřejeme a děkujeme hráčům, kteří se zapojili, nebo ještě zapojí do kvalifikací. Ve hře je 20 000 a to přece nenajdete na cestě. Další vlna kvalifikací začíná na Grunexu už 22.3.,  takže máte čas ještě potrénovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama