lol-geforce-cup-zna-sve-viteze
Esport Článek LoL GeForce Cup zná své vítěze

LoL GeForce Cup zná své vítěze

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

29. 6. 2016 14:44

Máme za sebou velký turnaj GeForce Cup. Jak to dopadlo?

Reklama

LoL GeForce Cup zná své vítěze

Velký turnaj GeForce Cup v League of Legends, který probíhal na našich stránkách ve spolupráci se společností NVIDIA a serverem www.tryhard.cz je u konce a my můžeme gratulovat vítězům. Turnaj měl celkem tři kvalifikace, ze kterých postoupilo osm nejlepších týmů do finálového klání.

V první kvalifikaci se rozhodovalo o dvou postupujících, nakonec se nejvýše probojovaly známe tuzemské týmy NecroRaisers Digitor a Dark Tigers. Druhá kvalifikace patřila týmu Universe. Spolu s ním postoupily také týmy Majestic Lions a Revital White.

Třetí kvalifikace byla nejpočetnější a také v ní šlo o nejvíc. Kromě klasické finanční odměny totiž mohli hráči tisíce RP. Nejlépe tuto kvalifikaci nakonec zvládl tým Instinct Esports a postoupily také týmy fresh v2 a Cerveny zub gejming.

Vítězové kvalifikací
Kvalifikace #1 celkem 13 týmů NecroRaisers Digitor
Kvalifikace #2 celkem 19 týmů Team Universe
Kvalifikace #3 celkem 30 týmů Instinct Esports

Finálový turnaj jste pak mohli sledovat na streamu, kde se o komentář postaral známý český komentátor Petr "Xnapy" Jirák. V turnaji se bojovalo o pořádnou finanční částku. A jak to nakonec dopadlo? Absolutním vítězem GeForce Cupu se stal tým Dark Tigers, který si odnáší také výhru 7 500 Kč. Ve finále na něj nestačil tým Majestic Lion. Bronzová medaile pak připadla týmu Universe.

Finále
1. místo 7 500 Kč Dark Tigers
2. místo 3 500 Kč Majestic Lions
3. místo 2 000 Kč Team Universe

Nevyhráli jste? Nelamte si hlavu, na našem portálu stále pořádáme turnaje v League of Legends. Podívejte se do naší sekce turnaje a můžete se rovnou s týmem přihlásit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama