lol-worlds-souhrn-druheho-tydne
Esport League of Legends Článek LoL Worlds: Souhrn druhého týdne.

LoL Worlds: Souhrn druhého týdne.

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

11. 10. 2016 19:16

LoL World Championship zná všechny postupující, G2 ani TSM mezi nimi nejsou.

Reklama

LoL Worlds: Souhrn druhého týdne.

V uplynulém víkendu se završila skupinová část League of Legends World Championship. My tak víme, které týmy dokázaly projít přes silnou konkurenci do vyřazovacích kol a které k nemilosti jejich fanoušků v turnají končí.


Skupina A

ROX Tigers (ROX)

Ve druhém týdnu si hráči ROX vydobyli první pozici ve skupině A. Poradili si v zahajujícím utkáni pátého dne s G2, zvládli obě utkání proti CLG, jediné kopítnutí přišlo v první hře s ANX, rozhodující hru o první místo ve skupině opět proti ANX si již hráči ROX pohlídali. Ve čtvrtfinále narazí na Edward Gaming.

 

Albus NoX Luna (ANX)

Šampioni z Ruské kontinentálni ligy přepsali historii, ještě nikdy se tým postupující na Worlds skrze divokou kartu neprobojoval až do čtvrtfinále. ANX zakončili skupinu A na druhém místě se skórem 4-3, v přímém souboji o první místo v úplném závěru dne podlehli týmu ROX. Ve čtvrtfinále narazí na H2K Gaming.

 

Counter Logic Gaming (CLG) a G2 Esports (G2)

Dvě nepostupové příčky ve skupině A obsadili týmy CLG ze Severní Ameriky a G2 z Evropy. Skóre 3-3 znamenalo třetí místo pro CLG. Velké zklamání a skóre 1-5 znamenalo poslední místo ve skupině pro Evropské vítěze LCS, G2.


Skupina B

SK Telcom T1 (SKT)

Obhájci titulu prolétli skupinou B a s výsledkem 5-1 se usadili na první postupové příčce, jedinou porážku jim dokázali ustědřit hráči z týmu Flash Wolves, již po třetí zasebou. V dalším vzájemném uktání s FW jim konečně SKT dokázali utnout tuto vítěznou sérii. Ve čtvrtfinále narazí na Royal Never Give Up.

 

Cloud9 (C9)​

Druhou postupovou příčku ve skupině uhájili se skórem 3-3 C9. Nejeden amarický fanoušek si tak může odechnout, čtvrtfinále LoL Worlds bude mít alespoň jednoho domácího zástupce. Ve čtvrtfinále narazí na Samsung Galaxy.

 

Flash Wovles (FW) a I May (IM)​

FW sice dokázali alespoň jednou porazit C9 a SKT, na postup to přesto nestačilo. Nováček z Číny, IM se ze skupiny nedostal, ale rozhodně neudělal ostudu a zakončil skupinu stejně jako FW se skórem 2-4.


Skupina C

H2k Gaming (H2K)​

H2K se po první polovině skupinové fáze krčili na posledním místě skupiny a s Evropou to vypadalo bledě. Hráči se však zakousli do druhé poloviny a díky čtyřem výhrám se vyhoupli na první příčku skupiny C s konečným poměrem 5-2. Ve čtvrtfinále narazí na Albus NoX Luna.

 

Edward Gaming (EDG)​

EDG si vedli více než dobře, sahali po prvním místě ve skupině, jak se také od Čínské jedničky očekávalo, nicméně v rohodující hře nestačili na H2K a v těsném duelu jim podlehli. To znamenalo skóre 4-3 a druhé místo.​ Ve čtvrtfinále narazí na ROX Tigers.

 

AHQ e-Sports Club (AHQ) a INTZ e-Sports (INTZ) ​

AHQ neustáli tlak a byli sesazeni z druhého místa se skórem 3-3. INTZ se ani v druhém týdnu nepodařilo připsat si druhé vítězství a končí na poslední příčce (1-5).


Skupina D

Samsung Galaxy (SSG) ​

SSG sice nezahájili turnaj v nejlepším světle, ale hned v dalších útkáních jasně ukázali, že jejich ambice sahají výrazně dále, než jen na postup ze skupinové fáze. Jasný postup z prvního místa za stavu 5-1. Ve čtvrtfinále narazí na Cloud9.

 

Royal Never Give Up (RNG)

UZI a Mata, po celou dobu trunaje ukazují, kdo táhne celý tým kupředu. V přímém souboji o postup z druhého místa proti TSM to potvrdili a dovedli RNG do čtvrtfinále. Ve čtvrtfinále narazí na SK Telecom T1.

 

Team SoloMid (TSM) a Splyce (SPY)​ 

Drtivé vítězství v Summer Splitu LCS bylo pro TSM závazkem, přinejmenším postoupit do čtvrtfinále, ale ani to se jim nepodařilo a na Worlds definitivně končí. SPY se zařadili po bok G2 a po pěti porážkách končí na posledním místě skupiny D.


Takto vypadá turnajový pavouk čtvrfinále:

LoL Worlds: Souhrn druhého týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama