Ludwig uspořádá další subathon, peníze z něj míří na charitu
Zajímavosti Článek Ludwig uspořádá další subathon, peníze z něj míří na charitu

Ludwig uspořádá další subathon, peníze z něj míří na charitu

Adam Král

Adam Král

31. 10. 2022 17:48

Streamer Ludwig si zopakuje subathon z minulého roku.

Reklama

Ludwig Ahgren je na internetu známou osobou. Během jeho kariéry na Twitchi se jednalo o jednoho z nejvýdělečnějších tvůrců na světě. Masivního nárůstu sledovanosti se dočkal v roce 2021, kdy uspořádal tzv. subathon. To je vysílání, které běží na kanálu tvůrce 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to až do doby, než mu přestanou chodit odběratelé. Každý odběr totiž vysílání prodlouží o určitý počet minut. Ludwig se na chvíli stal streamerem s nejvíce odběrateli a své vysílání ukončil po 31 dnech nepřetržitého vysílání. Nyní chce něco podobného zopakovat.

Ludwig a Subathon 2.0

Od té doby, co se tvůrce přesunul na YouTube, žádný další subathon neuspořádal. To se ale změní už za pár dní a alespoň částečně podobnou věc zopakuje. Jeho úkolem totiž bude streamování pro Dreamhack. Ti Ludwiga zavřou do prosklené místnosti a nenechají ho 50 hodin vylézt. Po padesáti hodinách bude mít streamer volno. Nejedná se přitom o akci, ze které by někdo profitoval. Úkolem streamera je vybrat 100 000 dolarů. Ty poté poputují na charitativní účty dvou organizací, a to Alveus Sanctuary a No Kid Hungry. První jmenovaná se zaměřuje na ohrožené druhy zvířat, ta druhá pro změnu na hladovějící děti v krizi.

Ludwig uspořádá další subathon, peníze z něj míří na charitu

Tím to navíc nekončí. Sám Ludwig řekl, že po dosažení určitých milníků se ve vysílání stane něco šíleného. Co nebo kdo to bude? To zatím nikdo neví. Jisté ale je, že se událost uskuteční 18. až 20. listopadu před živým publikem a na jeho Twitch kanálu. Okolo akce zatím panuje spousta otazníků, například ten, jestli bude Ludwig spát, jaká překvapení chystá nebo na jaký program se můžeme těšit. Fanoušci se tak musí nechat překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama