mafia-3-ma-datum-vydani-a-novy-trailer
Gaming Článek Mafia 3 má datum vydání a nový trailer

Mafia 3 má datum vydání a nový trailer

Filip Němeček

Filip Němeček

20. 4. 2016 10:48

Dočkáme se začátkem října. Také byly představeny speciální edice.

Reklama

Studio Hangar 13 společně s 2K se konečně podělili, kdy plánují vydat třetí pokračování série Mafia. Poznamenejte si v kalendáři datum 7. října, právě tento den se objeví pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Nebo sledujte dále Grunex a žádná důležitá nová hra vám neunikne.

V příběhu třetího dílu zavítáme do roku 1968 a města New Orleans. Hlavní hrdina Lincoln Clay je vietnamský veterán, který se právě vrací domů, jenže jeho mafiánský spolek vyhladila italská konkurence. Vydává se tak na cestu pomsty. Jak můžete vidět v novém traileru, přestřelek a bojů zblízka si užijeme dostatek.

Hra vyjde ve standardní, deluxe a sběratelské edici. Deluxe Edition nabídne kromě hry samotné také přístup k dodatečnému obsahu, včetně cenově výhodnějšího kuponu Season Pass. Sběratelská je až po okraj napěchovaná různými fyzickými a digitálními bonusy. Kromě kompletního obsahu z Deluxe Edition zde najdete také gramofonovou desku s herním soundtrackem, sběratelský artbook, tištěné ilustrace a další dárky.

K předobjednávce dostanete DLC bonus Rodinné výpalné s trojicí exkluzivních vozidel a zbraněmi, jež se zpřístupní hned při premiéře hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama