mafia-3-ukazala-likvidaci-mafiana-v-jeho-mrakodrapu
Gaming Článek Mafia 3 ukázala likvidaci mafiána v jeho mrakodrapu

Mafia 3 ukázala likvidaci mafiána v jeho mrakodrapu

Filip Němeček

Filip Němeček

26. 8. 2016 14:16

Na GamesComu nám 2K ukázalo průchod novou misí ze hry. Opět hromada střílení.

Reklama

Před rokem jsem se na veletrhu GamesCom mohl podívat na ukázku Mafia 3, kde zástupci studia Hangar 13 ukázali krátkou a velmi akční ukázku. Letos jsem se opět dostal na novinářskou prezentaci. Dokonce se odehrávala na stejném místě.

Vydavatel opět vyzdobil místnost ve stylu hry, ačkoliv to v porovnání s minulým rokem bylo celkem strohé. Na jedné straně místnosti byl dobová nábytek a na té druhé okna s plakáty simulující výhled na město. Před rokem v místnosti svítil stylový neonový nápis a nechyběl jazzista.

Mafia 3 ukázala likvidaci mafiána v jeho mrakodrapu

Demo začíná, když hlavní hrdina Lincoln Clay brázdí v motorovém skútru vody New Bordeaux. Brzy přijede k molu a začíná samotná mise. Tony Derazio je poměrně vlivný a nebezpečný mafián, přišel tedy čas, aby došlo na jeho odstranění.

Prezentující nám dává vybrat, jestli má splnění proběhnout útočným stylem, či jestli chceme vidět tišší postup. Druhá možnost s celkem velkou převahou vyhrává. Hrdina se tak vydá ukrást auto jednoho podřízeného, aby se mohl dostat do garáží mrakodrapu našeho cíle. Pistole s tlumičem a případně ještě nůž hravě odstraní několik nepřátel.

Mafia 3 ukázala likvidaci mafiána v jeho mrakodrapu

Zatímco Lincoln cestuje výtahem nahoru, cutscéna ukazuje náš cíl, jak ve své kanceláři řeší byznys a ani si nevšimne, že mu výtahem jede jeho poslední návštěva života. V horních patrech už není na nějaké plížení čas a hrdina se probojovává s použitím samopalu a granátů. Po delší přestřelce už zbývá jen Tony Derazio. Hlavní záporák si na uvítanou připravil rovnou střelu z raketometu.

Mafia 3 ukázala likvidaci mafiána v jeho mrakodrapu

Po krátké přestřelce leží Tony v krvi na zemi a Lincoln si s ním tak může promluvit. Během chvilky je Tony vyhozen z okna mrakodrapu a prezentaci zakončuje nový trailer. Přesně ten, který vidíte v tomto článku. Následuje poděkování za účast a zopakování, kdy že Mafia 3 vychází a na jaké platformy.

Ukázka nové mise, či její části určitě nebyla špatná, osobně jsem ale čekal, že nám vývojáři ukáží více ze hry, než tomu bylo na GamesCom 2015. Pouze jsme tak viděli průchod jinou částí hry, kde ale nebyla předvedena žádná nová herní činnost či možnosti, co dělat.

Mafia 3 vychází 7. října pro PC, Xbox One a PlayStation 4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama