mafia-jak-skoncil-joe-barbaro
Gaming Článek [Mafia] Jak skončil Joe Barbaro?

[Mafia] Jak skončil Joe Barbaro?

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

11. 10. 2016 13:20

Je jedna z hlavních postav minulého dílu naživu?

Reklama

[Mafia] Jak skončil Joe Barbaro?

Mafii 1 i 2 znás snad každý, tím spíše tady v Česku. Právem je ve velké míře označována za vůbec nejlepší českou hru. To ovšem není předmětem tohoto článku. Konec druhého dílu se všem hráčům vryl do paměti, jelikož nám zůstala skryta informace, jak to dopadne s nejlepším přítelem hlavního protagonisty hry, Joem Barbarou.

Nová Mafia měla tohle tajemství odhalit, bohužel se v tuhle chvíli zdá, že ani po vydání není jasno. Pokud jste si hru nekoupili, váháte a nebo jste jen zvědaví, jak to s tímhle vtipným parťákem dopadlo, máme pro vás zajímavá videa, která vám nasadí brouka do hlavy.

[Mafia] Jak skončil Joe Barbaro?

Rozhovor mezi Vitem a Lincolnem (video: do 1:40) napovídá tomu, že je Joe mrtvý. Nutně tomu tak být ovšem nemusí, k tomu se ještě vrátíme. Podle dialogu Joe v poslední misi minulého dílu jednoho z gangsterů, se kterými odjížděl druhým autem poranil, sám pak utekl do Chicaga, kde měl vyhledat staré známé za účelem pomoci. Ti ho ovšem měli zradit a napráskat. Pomsta za zmíněného gangstera pak byla krutá, byly mu uříznuty obě ruce a brutálním způsobem byl zbit až do smrtelného konce. 

[Mafia] Jak skončil Joe Barbaro?

Pak se ovšem v nové Mafii vyskytuje další část (video: 1:40), která opět poukazuje na něco jiného. Posuďte sami, při pohledu na jednoho z pracovníků pro Leo Galanteho se jistě nezbavíte pocitu, že jde právě o Joeho. Kde je tedy pravda, je Joe na živu nebo není?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama