Mapu Lotus z Valorantu možná čekají změny, vyšla přitom teprve nedávno
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Mapu Lotus z Valorantu možná čekají změny, vyšla přitom teprve nedávno

Mapu Lotus z Valorantu možná čekají změny, vyšla přitom teprve nedávno

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

21. 9. 2023 16:30

Lotus patří mezi novější mapy ve Valorantu. Mapa byla přidána do hry začátkem tohoto roku a dosud se změnám vyhnula. Na platformě X (dříve Twitter) jsou ale dostupná videa o možných úpravách.

Reklama

Riot Games plánují určité změny na Lotusu, který tak bude možná brzy na chvíli odstraněn z rotace map. Zatím to vypadá, že se velkých změn dočkají především strany B a C.

Strana B

Hlavní vstup pro útočníky byl prodloužen a při vstupu tak bude nutné zkontrolovat pravou i nově levou stranu. A link se bude nejspíše rozšiřovat také. Po vstupu skrze zničitelné dveře na vás bude moci schovaný nepřítel čekat i z pravé strany.

Strana C

Podobně jako u B je celá strana prodloužena a obránci tak budou moci své nepřátele při vstupu překvapit i z levé strany. Jsou tam dle videa položené i krabice pro možnost zaujetí více úhlů. 

Jedna velká bedna je přidána také vedle rampy. Budou dodány pravděpodobně i další překážky, které poskytnou obráncům více úhlů pro zadržení nepřátel. Náhled na předběžné úpravy byl publikován na známém účtu ValorLeaks formou videa.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama