Marcus Revolta se pustil do Agraela: „Je to bulvární prostitutka“
Zajímavosti Článek Marcus Revolta se pustil do Agraela: „Je to bulvární prostitutka“

Marcus Revolta se pustil do Agraela: „Je to bulvární prostitutka“

Jarmil Černý

Jarmil Černý

14. 7. 2023 10:36

Marcus alias Marek Kaleta se pustil do největšího herního streamera.

Reklama

Marcus alias Marek Kaleta se proslavil především tvorbou motivačních videí, která byla dříve cílena na motivaci mladých ke cvičení. V současné době je jejich hlavním sdělením především „návod,“ jak být úspěšným podnikatelem nebo silným mužem či ženou. Nedávno také objevil svět herních video tvůrců a reakčních kanálů, když začaly hodnotit jeho novou „rapovou“ skladbu. 

Svůj názor na skladbu SELFMADE sdílelo hned několik reakčních youtuberů včetně slavného streamera Agraela. Většina reakcí nehodnotila novou „motivační“ skladbu příliš pozitivně. Youtube kanál Vidrail otitulkoval svoje video dokonce jako „tohle je NEJHORŠÍ song roku.“ Do ohně přiložil také Duklock: „Když má takové peníze, nemohl si prostě zaplatit někoho, kdo mu udělá dobrý track a on ho jen odrecituje?“ divil se youtuber.

Reakce Marcuse na sebe nenechala dlouho čekat, k reakcím na jeho osobu a novou skladbu se vyjádřil v samostatném videu. Jako první se pustil do největšího českého herního streamera Agraela. „O rozumnosti tohoto člověka asi nemusí být v tuto chvíli debaty, otázka je, do jaké míry to dělá pro to, aby byl zajímavý,“ uvedl v reakci na Agraela. Ten vyzdvihl, že má Marcus hodně fanoušků na platformě Facebook, následně ale dodal, že se „všichni s IQ přesunuli na jinou platformu.“ Marcus následně reagoval tím, že nezná youtubera nebo gamera, který by měl větší čísla na platformě Facebook než má on sám. Další reakční kanály však následně poukázalo na to, že gameři, youtubeři a streameři tuto platformu ke své propagaci již nepoužívají nebo jen velmi omezeně. „Agraelus zkoušel rozjet Facebook, ale nakonec z něj odešel, protože viděl, že tam je ta kategorie rozumnějších lidí,“ pokračoval Marcus.

„Nemají způsob, jak si vydělat jinak, a proto točí na Youtube,“ pokračoval Marcus v přilívání do ohně. „Jedna firma dluží milion a druhá má obrat 300 tisíc,“ dodal v úvodním videu celé této kauzy Agraelus. „Účetní závěrka je z roku 2021, kdy ty firmy vznikly, z toho se teď posuzuje moje podnikatelská kariéra? Jak iracionální tohle je?“ kontroval okamžitě Marcus. Celé video uzavřel motivátor proslovem, ve kterém označuje většinu argumentů v reakcích za lži. I přes to věnoval tomuto tématu druhé, podstatně kratší, video. „Je to bulvární prostitutka, která si dala titulek na youtube, že Marcus Revolta dluží 200 tisíc a snažil se zesměšnit moji práci a tvorbu,“ vyjádřil se podruhé na adresu streamera s tím, že si nyní údajně posvítí na youtubery a na to, co šíří.

Agraelus, respektive kanál Agaelus Reakce, video z YouTube následně smazal, většina z něj se ale dochovala v reakci jiného youtubera, který si říká Sibiřan. Marcuse Revoltu si na paškál často bere také Martin Mikyska, který vystupuje pod přezdívkou Mikýř na kanálech Tohle není MÚPI a Mikýřova úžasná pouť internetem. „Dneska je z něj chodící lidská karikatura a motivační pohádkář parazitující na důvěřivých lidech“ začíná jedno z Mikýřových videí věnované právě Marcusovi a jeho podnikání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama