masivni-eve-online-pujde-jiz-brzy-hrat-zdarma
Hry zdarma Článek Masivní EVE Online půjde již brzy hrát zdarma

Masivní EVE Online půjde již brzy hrát zdarma

Filip Němeček

Filip Němeček

1. 11. 2016 15:08

V polovině měsíce nabídne vesmírná on-line hra možnost hraní bez placení.

Reklama

EVE Online je další velká hra, která přechází na model Free-2-Play, ovšem pouze částečně. Od 15. listopadu si budete moci zdarma vytvořit účet a vydat se do herního vesmíru. Postavy budou rozděleny na třídy Alfa a Omega. První jmenovaná je určena pro hráče zdarma. Hra vás omezí dostupnými schopnostmi. Ty budou omezeny podle příslušností k herním frakcím. To samé bude platit pro zbraně a moduly. Rovněž získávání schopností má být mírně sníženo.

Omega postavy označují hráče, kteří si platí předplatné. Pro ně by se s novým modelem hry nic změnit nemělo. Předplatné začíná na 10€, pokud zaplatíte rovnou roční (100€), tak můžete ušetřit zhruba 36€.

Ve hře to žije. Dokazují to třeba oficiální statistiky studia. Každou hodinu hráči vyrobí 1600 nových lodí, 700 jich je ve stejný čas zničeno. Za minutu proběhne okolo 600 ekonomických transakcí a hráči v průměru udělají 1700 „skoků“ mezi planetárními systémy. Denně si hráči také pošlou 2 miliony zpráv. Zkrátka živoucí vesmír, jak má být. Hra navíc funguje už od roku 2003. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama