Měla mlčet, píší Amouranth její fanoušci o domácím násilí
Zajímavosti Článek Měla mlčet, píší Amouranth její fanoušci o domácím násilí

Měla mlčet, píší Amouranth její fanoušci o domácím násilí

Adam Král

Adam Král

19. 10. 2022 17:08

Streamerka Amouranth na tom v poslední době není zrovna nejlépe, je totiž obětí jejího manžela.

Reklama

Streamerka Amouranth na tom není zrovna nejlépe. Před několika dny odhalila poměrně šokující situaci, ve které se nachází. Nejprve ohromila tím, že má manžela. S ním to navíc není tak růžové, jako se může zdát. V tom samém vysílání totiž odhalila, že je to právě on, kdo tvůrkyni občas nutí vysílat, křičí na ní a vyhrožuje. Aby toho nebylo málo, řekl, že zabije její psy a ji nechá jen s malým obnosem peněz tak, aby dokázala přežít.

Ve svém vysílání se dokonce několikrát rozbrečela a od manžela si vyslechla nadávky a osočení ze lhaní. V dalším vysílání potom odhalila, že už je relativně v bezpečí, se svým manželem je nyní v procesu rozcházení a nemá ji už jak kontrolovat, protože nemá žádné oprávnění k sociálním sítím či bankovním účtům. V tom samém vysílání pak odhalila, jak se vyrovnává s reakcí diváků.

Amouranth a reakce diváků

Jeden z diváků ve vysílání zmínil, proč že celou věc tahá na internet a nenechává si to pro sebe v soukromí. Na to streamerka odpověděla, že to bylo její tajemství po dost dlouhou dobu a mlčení nikam nevedlo. Podle jejího prohlášení nic nedělaly ani zákonné složky. Policii podle všeho kontaktovala a dokonce požádala o pomoc. Zanedlouho ale byla odmítnuta, protože pokud nenese žádné známky fyzického násilí, nemohou nabídnout pomoc.

Policie vážně neudělá, pokud nejste fyzicky zranění. A bohužel, křičení není bráno jako fyzické násilí, a tak mi nemohli pomoct. Zajímají je hlavně fyzické následky.

Amouranth není jedinou hvězdou internetu, která je v ohrožení a nikdo s tím nic nedělá, dokud není fyzicky napadena. Připomeneme případ streamerky, která byla pod neustálým útokem stalkerů a fanoušků, přičemž několikrát měnila místo bydliště. Jak to ale nyní vypadá, Amouranth je v bezpečí a konečně volná. Poté už se na streamu nic speciálního nedělo a streamerka začala mluvit o koních a dalších všedních věcech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama