Zajímavosti WoT Článek Melodie World of Tanks poprvé na vinylové desce

Melodie World of Tanks poprvé na vinylové desce

Jarmil Černý

Jarmil Černý

24. 11. 2023 19:01

Je až s podivem, že ani třináct let po vydání se jedna z nejpopulárnějších online her světa nedočkala svého soundtracku na fyzickém médiu. Přitom bouřlivý soundtrack World of Tanks přímo vybízí k soustředěnému poslechu, protože během taktizování na bojišti není čas věnovat mu pozornost, kterou si bezesporu zaslouží.

Reklama

To se rozhodli změnit v Xzone, kde byli vždy fanoušky vinylů a o svoji vášeň se rádi dělí s ostatními, kteří ocení poslech herních soundtracků nebo seriálových a filmových melodií na tomto legendárním médiu. Ve spolupráci s vývojáři z Wargamingu si tak připravili první vinyl v edici Xzone Exclusive. Dvojice LP obsahuje celkem 46 písní složených Andriusem Klimkou, Andreyem Kulikem, Alekseyem Vanchukem a dalšími z hudebního týmu World of Tanks.

Z proslulé české fabriky v Loděnici vyráží do světa v unikátní barevné kombinaci, která potěší oko ostřílených tankistů i sběratelů. Pro ty si v Xzone navíc připravili další lahůdku v podobě individuálního číslování soundtracku. „Vinyl jsme chtěli ozvláštnit nejen originální barevností, ale také limitací. Proto vychází v počtu pouhých 1 000 kusů. Více jich nebude, ať je to opravdu sběratelský kousek,“ komentuje Ondřej Macoun, Xzone specialista na vinyly.

Tyhle Vánoce tak máte skvělou příležitost nadělit si opravdu speciální World of Tanks dárek. Příští svátky už totiž nemusí být vůbec dostupný. Oficiální soundtrack World of Tanks koupíte pouze na Xzone.cz a na Slovensku Xzone.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama