menici-se-pocasi-bude-v-battlefield-1-velmi-dulezite
Gaming Článek Měnící se počasí bude v Battlefield 1 velmi důležité

Měnící se počasí bude v Battlefield 1 velmi důležité

Filip Němeček

Filip Němeček

27. 8. 2016 12:25

Každá mapa v chystané střílečce bude mít změny počasí. Vždy ovlivní hratelnost.

Reklama

Pamatujete bouři na mapě Paracel Storm nebo třeba Gulf of Oman z Battlefield 4? V chystaném Battlefield 1 budou podobné „výkyvy“ počasí na denním pořádku a ovlivní hratelnost. Některé změny budou menší, jako třeba východ slunce, který zataženou mapu promění v prosvícenou.

DICE znovu připomíná mlhu. Její příchod prakticky znemožní fungování odstřelovačům a naopak poskytne lepší podmínky pro hráče, kteří používají bajonety, brokovnice a další zbraně určené na blízké vzdálenosti.

Měnící se počasí bude v Battlefield 1 velmi důležité

Déšť zase třeba tolik neovlivní viditelnost, ale bude problém si všímat nepřátelského pohybu na větší vzdálenosti, protože se díky padajícímu dešti bude víceméně hýbat všechno. Na zbraních uvidíte kapky pro ještě větší navození atmosféry. Vývojáři také varují před neopatrným létáním v dešti. Mohli byste snadno narazit do skály.

No a pak tu bude „extrémní“ počasí, třeba písečná bouře na mapě Sinai Desert, kterou si vyzkoušíme v rámci otevřené bety. Viditelnost bude velmi špatná a létání prakticky nemožné. S měnícím se počasím se samozřejmě změní také zvukový doprovod a celkový pocit z hraní. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama