Mick Gordon daruje svůj honorář za Atomic Heart na dobročinné účely
Gaming Článek Mick Gordon daruje svůj honorář za Atomic Heart na dobročinné účely

Mick Gordon daruje svůj honorář za Atomic Heart na dobročinné účely

Adam Král

Adam Král

17. 2. 2023 12:39

Hra Atomic Heart vychází za několik týdnů a skladatel soundtracku svůj honorář dává na charitu.

Reklama

Mick Gordon v minulosti pracoval na spoustě známých her jako je třeba Doom, Wolfenstein či Prey a nyní si do sbírky přidává i jednu z nejočekávanějších her letošního roku s názvem Atomic Heart, který mají na starosti ruští vývojáři ze studia Mundfish. Titul je na internetu poměrně hojně bojkotován, a to právě kvůli spojitosti s Ruskou federací. Spousta lidí tak koupi hry vnímá jako přímou podporu války na Ukrajině.

Zpět k Gordonovi. Ten si je vědom situace ve světě, a tak na Twitteru vydal dlouhé prohlášení, ve kterém zmiňuje jeho postoj a to, že je proti válce. Rozhodl se podpořit ukrajinský Černý Kříž poměrně neobvyklým způsobem. Celý svůj honorář věnuje právě zmíněné organizaci, což ale není věc, za kterou ho lidé ve vláknu na Twitteru zrovna chválí.

Podle uživatelů na Twitteru organizace na Ukrajině takřka vůbec nepomáhá a obyvatelé viděli jen malou či žádnou pomoc za celou dobu, co válka na Ukrajině probíhá. Dar skladatele tak podle nich není zrovna nejlepším krokem. Přestože tak dar s největší pravděpodobností ničemu nepomůže, je to jistě lepší krok, než si celý honorář nechat pro sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama