Miliardář Elon Musk zvažuje hraní League of Legends, o hře se zmínil už vícekrát
Zajímavosti Článek Miliardář Elon Musk zvažuje hraní League of Legends, o hře se zmínil už vícekrát

Miliardář Elon Musk zvažuje hraní League of Legends, o hře se zmínil už vícekrát

David Jiránek

David Jiránek

23. 3. 2022 02:49

Na jakou divizi by Elon asi dosáhl?

Reklama

Elon Musk patří mezi nejznámější právě žijící osobnosti. Miliardář a jeden z nejbohatších lidí na světě stál u zrodu PayPalu, vlastní automobilku Teslu a společnost SpaceX, která přinesla menší revoluci v létání do vesmíru. Elon je také trochu hráč a na Twitteru vychvaloval například Cyberpunk 2077. Nyní narazil na další hru.

Miliardář Elon Musk zvažuje hraní League of Legends, o hře se zmínil už vícekrát

Twitter účet Elona je plný nejen jeho seriózních projektů a firem, ale i memů a občas také her. Cyberpunk 2077 si miliardář pochvaloval už krátce po vydání. Vzhledem k vlastnictví SpaceX věříme, že si Elon vyzkoušel také titul Kerbal Space Program. Poslední zmínka ovšem míří značně jiným směrem.

Pod filozofickým vtipem o cestování časem a vlastních rozhodnutích se objevil komentář Elona, který naznačuje, že by měl zkusit League of Legends. Tato hra moc nezapadá do repertoáru Elona. Žánrem nejde o AAA titul jako v případě Cyberpunku od CD Projekt Red, ani o hru spojenou s nějakou z jeho firem (KSP se SpaceX).

Potkáme tedy Elona na NA serveru v lolku? S velkou pravděpodobností ne. Do League of Legends musí člověk investovat spoustu času, což pro miliardáře představuje problém. Nicméně nabídek na duo už je pod tweetem dostatek na sestavení nejen vlastního týmu, ale rovnou celé ligy.

Nutno připomenout, že Elonovi lolko není úplně cizí. V prosinci loňského roku se objevil tweet s Jinx ze seriálu Arcane. Stalo se tomu tak necelý měsíc po premiéře animovaného seriálu, což značí, že Elon viděl první díly velmi brzy a postavy si okamžitě oblíbil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama