Mladí MOUZ začínají IEM Cologne štastně, NaVi ne tak docela
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Mladí MOUZ začínají IEM Cologne štastně, NaVi ne tak docela

Mladí MOUZ začínají IEM Cologne štastně, NaVi ne tak docela

Michael Douša

Michael Douša

30. 7. 2023 12:43

Dva nově změněné týmy se utkali ve večerním zápase, MOUZ se dařilo lépe

Reklama
Dva nově změněné týmy se utkali ve večerním zápase, MOUZ se tenetokrát dařilo lépe.

Mezi posledními zápasy prvního dne IEM Cologne patřil souboj MOUZ s NaVi, kterého se čeští a slovenští fanoušci mohli lehce obávat. NaVi se po drastických změnách v sestavě doposud ukazovali jako dobře sehraná sestava skvělých hráčů, ale mladičká sestava MOUZ jim vytřela zrak.

Jako první vybírali mapu MOUZ, hrálo se tak na Ancientu, což je pro MOUZ jednou z nejlepších map, mají na něm přes 66 % výher. První část hry byla velmi napínavá, vedení nezůstávalo na jedné straně moc dlouho. Druhá polovina mapy byla naopak jednostranná, MOUZ prohráli pouze dvě kola z celého poločasu, vyhrávají tak 16-9. Nejvíce zabití na této mapě získal David "frozen" Čerňanský, měl jich 28. Nepřekvapivě ale nejvíce AWP zabití měl Oleksandr "s1mple" Kostyliev, a to 8.

I přes to, že Overpass byl výběrem NaVi, již v prvním poločase měli MOUZ navrch o tři body. V druhé části mapy se sice NaVi lehce vzchopili, bohužel to ale nestačilo na to, aby MOUZ předehnali či se dostali do přesčasu. Hra končí celkovým skórem 2-0 pro MOUZ, na Overpassu se skórem 16-12.

Celkově nejvíce zabití hry měl mladý slovenský střelec David "frozen" Čerňanský, na konci zápasu měl krásných 48 zabití k 36 smrtím a celkovým HLTV hodnocením 1,38 ze 2. MOUZ další zápas čeká zítra proti vítěznému týmu z hry OG/Vitality, NaVi budou hrát proti tomu druhému ze stejného zápasu. Jak si myslíte, že se bude oběma týmům dál dařit?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama