Mobilní okénko #20: Top Eleven
Gaming Článek Mobilní okénko #20: Top Eleven

Mobilní okénko #20: Top Eleven

Thundarr

Thundarr

1. 7. 2019 14:59

Další díl mobilního okénka přináší něco pro fanoušky fotbalu a manažerských her.

Reklama

Top Eleven je jednoduchý zajímavý a rychlý manažer, který vás rozhodně chytí. Pokud máte zkušenosti s jinými fotbalovými manažery, určitě se zde neztratíte. Osobně jsem zkoušel několik různých produktů, nejen fotbalových. Historicky jsem začínal na Hattricku, poté jsem hrál Mifu a spousty jiných offline manažerů.

TOP Eleven jsem začal hrát na facebooku, kde byl tento manažer zábavný. Máte zde vše, co od fotbalového manažera můžete očekávat. Trénink hráčů, nákupy nových posil, prodej nepotřebných hráčů. Nechybí ani výstavba fotbalového stadiónu a zázemí. 

Mobilní okénko #20: Top Eleven

Ve hře najdete všechny zajímavé soutěže - od klasické ligy, přes pohár, až po ligu mistrů nebo reprezentaci. Objevují se zde i spousty zajímavých eventů (nejlepší střelec) nebo různé minikampaně, ve kterých si můžete vybojovat zajímavé odměny. Nutno říci, že i když máte slabší tým, než soupeř, neznamená to, že prohrajete. Pokud máte dost trpělivosti, dají se vyhrát i zdánlivě prohrané zápasy.

Mobilní okénko #20: Top Eleven

Ze zázemí můžete krom kreditů za návštěvnost vašich zápasů získávat i spotřební doplňky v podobě energie pro hráče, lékárničky, nebo balíčky morálky. Z juniorské akademie vytahujete jednou za určitou dobu dva mladé hráče. Jeden podepíše smlouvu s vaším klubem zdarma, druhý chce zaplatit T-coiny.

Když jsme u té měny, jak můžete vidět v následujícím obrázku reprezentační kampaně, na horní liště vidíte T-coiny, kredity a poté tři různé balíčky s energií, zdravím a morálkou. Obě měny můžete získat jednak podepsáním smlouvy se sponzory, ale také za reálné peníze. V poslední době si bohužel dost hráčů stěžovalo, že hra se stále více překlápí z F2P na P2W.

Mobilní okénko #20: Top Eleven

I přes tyto dohady si myslím, že TOP Eleven je stále jedním z nejlepších manažerů na mobilní zařízení. Díky množství eventů, zápasů a možností vás hra zabaví na hodně dlouho. Než si vůbec všimnete, že je potřeba nasypad do hry peníze, budete už hru velice zdatně ovládat a budete se moci s čistým svědomím rozhodnout, jestli do hry nějakou korunu dáte, nebo ne. 

Mobilní okénko #20: Top Eleven

A jedna drobnost na závěr - do hry se velice dobře vrací. Pokud vás hra přestane bavit a nebudete ji hrát, i tak získáváte nějaké kredity a herní zdroje. Takže když se do hry opět vrátíte, můžete si pořídit vcelku kvalitní tým do ligy, kterou zrovna hrajete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama