Mobilní okénko #21: Free Fire
Gaming Článek Mobilní okénko #21: Free Fire

Mobilní okénko #21: Free Fire

Thundarr

Thundarr

29. 7. 2019 15:02

Další mobilní okénko se zaměří na konkuranta PUBG Mobile. Je to skutečně hrozba?

Reklama

Free Fire je hra, kterou jsem nějakou dobu hrál a testoval na svém mobilním zařízení. Opět se jedná o hru, která potřebuje mobilní připojení, a opět se jedná o žánr "Poslední kdo přežije vyhrává.". Musím říci, že jak Fortnine na mobilu, tak PUBG mobile jsem hrál opravdu hodně dlouho. I když například s Fortnite jsem měl daleko větší problémy vyhrát, než na PUBG mobile.

Řekl jsem si, proč nevyzkoušet Free Fire. Hra nevypadala vůbec špatně a musím říci, že ji hraje opravdu dostatek lidí, takže není problém s čekáním na bitvy a podobně.

Free ale znamená spousty reklam. Musím říci, že mikrotransakce jsou zde v několikanásobném měřítku, než například u PUBG. Možná to na mne působilo uspořádáním, nebo prostředím, ale přišlo mi to tak. 

Mobilní okénko #21: Free Fire

Narozdíl od PUBG, je zde potřeba pouze 50 hráčů. Musím říci, že stačí mít trchu praxe s podobným žánrem hry a není problém vyhrávat ani zde. Soupeři zde jsou aspoň z počátku dosti namíchaní, tím pádem zde není problém udělat TOP 10, nebo dokonce TOP 5.

Mobilní okénko #21: Free Fire

Ovládání hry je standardizované, tím pádem si na něj velice rychle zvyknete. Levým palcem chodíte, pravým se otáčíte a střílíte. Nechybí zde ani indikace nepřátel, odkud jdou kroky, střelba, pohyb, zkrátka bych to viděl jako drobnou kopii svých předchůdců. 

Mobilní okénko #21: Free Fire

Mohli by jste si říci, že když už tvůrci kopírovali, vyjde hra na hraní levněji. Bohužel tomu tak není. Samozřejmě můžete hrát bez prémiového passu, nicméně přijde o možnost zahrát si s moc pěknými a propracovanými skinny. Bohužel, pokud jste ve hře trošku lepší a hra vás baví, dřive nebo později do ní nějakou tu korunku určitě pošlete, protože, proč nepodpořit tvůrce něčeho, u čeho trávím tolik času a ještě mne to baví.

Mobilní okénko #21: Free Fire

Závěrem, pokud vás baví tento typ stříleček, rozhodně Free Fire vyzkoušejte, pokud s těmito hrami máte nějaké zkušenosti, budete i překvapeni, jak jednoduše jste schopni hru vyhrát, na druhou stranu, nečekejte nějaké novinky, evoluce, nebo zásadní objevy. Hra neurazí, ale bohuže ani nepřekvapí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama