Monster Hunter: World vládne prodejům
Gaming Článek Monster Hunter: World vládne prodejům

Monster Hunter: World vládne prodejům

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

6. 2. 2018 15:11

Lednové RPG Monster Hunter: World stále vládne prodejům. Bojové novince UFC 3 patří druhé místo.

Reklama

Monster Hunter: World vládne prodejům

Akční hra na hrdiny Monster Hunter: World vyšla letos v lednu pro PlayStation 4 a Xbox One. Jak se zdá, několikanásbné testování, které u hry proběhlo, mělo patříčný účinek a podařilo se díky němu doladit velké množství záležitostí. Svědčí o tom alespoň skutečnost, že i za minulý týden hra byla nejprodávanějším herním titulem v rámci krabicových verzí ve Velké Británii.

V této hře, které má na svědomí studio Capcom se vydáte na nebezpečnou loveckou výpravu na zcela neznámý kontinent Nový svět. Je pouze na vás, zda se oblast rozhodnete prozkoumat na vlastní pěst, nebo si k tomu vezmete až tři parťáky, jejíž případné odpojení vám váš průzkum nijak nenaruší. Monster Hunter: World můžete zakoupit, PC verzi případně předobjednat na stránkách czc.cz.

Druhé místo v prodejích patří novince od EA Sports a to bojovce UFC 3. Na dalších třech pozicích se nic nezměnilo a umístění tak patří známým hrám jako  Call of Duty: WWII, FIFA 18Grand Theft Auto V. Na zbylý žebříček, nebo na to, jak se daří vaší oblíbené hře, se můžete podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama