Mortal Kombat 11 přinese postavy jako Kabal a D'Vorah
Gaming Článek Mortal Kombat 11 přinese postavy jako Kabal a D'Vorah

Mortal Kombat 11 přinese postavy jako Kabal a D'Vorah

Lukáš Martínek

Lukáš Martínek

6. 2. 2019 15:37

Kabal & D'Vorah jsou zpět

Reklama

Studio NetherRealm potvrdilo, že postavy Kabal a D’Vorah budou k dispozici v pokračování této úspěšné série. Podle kreativního ředitele studia NetherRealm Eda Boona, je Kabal prvním z několika oblíbených postav, které se přidají do seznamu této hry. Kabal měl premiéru už ve třetím díle této série a díky tomu má svou fanouškovskou základnu jistou. V traileru níže můžete vidět odhalení postavy, kde je Kabal zobrazen se svými ikonickými háky a využívá svůj Nomad Dash.

Později při vydání nového Inside Xbox Ed Boon potvrdil, že D'Vorah, která se poprvé objevila v Mortal Kombat X, bude také v Mortal Kombat 11. Nicméně o D'Vorah se zatím moc informací neobjevilo.

Hra byla oficiálně ohlášena během The Game Awards 7. prosince, ale odhalena byla až 23. ledna, kdy právě studio NetherRealm ukázalo hru a několik postav z ní. Samozřejmě se vrací postavy jako Scorpion, Sub-Zero, Sonya, Blake nebo Baraka. Jednou z nových postav přidanou do seznamu, je Geras, který je schopný manipulovat s časem. 

Mortal Kombat 11 přinese postavy jako Kabal a D'Vorah

Datum vydání této hry je ohlášeno na 23.dubna a přichází nejen na očekávané platformy PS4, XBOX a PC, ale i na Nintendo Switch. Pokud si zakoupíte předobjednávku, budete moct od března využít beta verzi, která vám také dovolí hrát v plné hře za Shao Kahna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama