MOUZ jsou na Majoru prvním postupujícím mužstvem do play-off!
Esport CS 2 Článek MOUZ jsou na Majoru prvním postupujícím mužstvem do play-off!

MOUZ jsou na Majoru prvním postupujícím mužstvem do play-off!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

22. 3. 2024 17:10

MOUZ se na scéně PGL CS2 Major Copenhagen poprvé objevili až v pondělí v Elimination Stage. Tam se probojovali v dřívějších kvalifikacích. Jsou prozatím jediní z této fáze Majoru, kdo se probojovali do play-off, kdo je bude následovat se teprve dozvíme.

Reklama

MOUZ relativně nedávno prošli změnou, kdy David “frozen” Čerňanský odešel z MOUZ do FaZe Clan na začátku prosince minulého roku. David byl součástí Myšáků dlouhá léta a tak nikdo moc nevěděl, jak jeho výkony budou vypadat někde jinde. Všichni ale plně věřili v jeho schopnosti jakožto jednoho z velmi talentovaných mladých hráčů.

Na Majoru se zatím ale daří více frozenovu bývalému týmu. Mužstvo s jednou z nejmladších sestav vůbec s velmi malým rozsahem věků. Nejstaršímu je 21 a nejmladšímu 18. 

Tato, překvapivě mladá, sestava se ale Elimination Stage probojovala, jako kdyby se nic nedělo s krásným výsledkem 3-0. Celé to začali v pondělí proti ECSTATIC, kde to bylo sice nerozhodné, ale na poslední chvíli před přesčasem to MOUZ uhráli na 13-11. Jejich druhým utkáním bylo proti Eternal Fire, které dopadlo identicky k tomu proti ECSTATIC.

Jejich poslední souboj Elimination Stage byl v úterý BO3 zápas proti americkým Complexity. V tom nebylo absolutně o čem diskutovat. Hra byla hotova za pouhé dvě mapy, ve kterých se Complexity prakticky nedostali ke slovu. První mapou byl výběr právě amerického týmu, Overpass, kde vybírající získali celý jeden bod a na mapě druhé, Ancientu, pouhé dva. 

Na prvním CS2 Majoru tak zatím největší dominanci ukazují právě MOUZ, kteří vším prošli jako po másle, a čekají, kdo se za nimi dostane do play-off.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama