MOUZ out, Astralis je převálcovali na dvou mapách
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek MOUZ out, Astralis je převálcovali na dvou mapách

MOUZ out, Astralis je převálcovali na dvou mapách

Michael Douša

Michael Douša

1. 8. 2023 15:10

Tentokrát se frozen do play-off nepodívá.

Reklama
Tentokrát se frozen do play-off nepodívá.

Bylo to krásné, a určitě toho nebylo dost, ale s tím už nenaděláme vůbec nic. MOUZ se s Kolínem nad Rýnem loučí po dvou překvapivě jednostranných prohrách, jednou proti Vitality, jednou proti Astralis. Po neuvěřitelně nabušeném IEM Cologne Play-In se jim nepovedlo vítěznou šňůru prodloužit natolik, aby si zajistili play-off. 

Ancient bylo mořem Davida "frozen" Čerňanského. Nastřílel si 21 killů - nejvíce z celého serveru, jeho tým ale nedokázal dorovnat konkurenci. Po týmově velmi slabém Ancientu, kde prohráli 16-8, se hra přesunula na mapu vybranou právě mladým celkem MOUZ, Nuke. Nuke nezačal pro MOUZ příliš optimisticky, Dánové se po prohraných pistolích vydali na solidní sérii vítězství, která zaváněla rychlou výhrou. MOUZ, tentokrát v čele s maďarským sniperem Ádámem "torzsi" Torzsásem dotáhli první polovinu na snesitelné skore - 6:9.

Druhá polovina začala o dost lépe pro mladou sestavu - čtyři vítězství v řadě, kterými předčili dánské veterány, do hry se ale s plnou vervou pustil nejdekorovanější dánský hráč, Nicolai "device" Reedtz. S celkem 20 AWP killy a ratingem 1,89 byl sakra blízko tomu, aby smazal MOUZ z povrchu zemského jen sám o sobě. S tímhle hráčem už Astralis prostě nemohli prohrát. 16:11 pro Astralis a celkem 2:0.

Lost to @AstralisCS, gotta improve as a team but my questionable decision making on nuke didnt help at all, this one gonna sting me for a long time

— David Čerňanský (@FROZENNcs) August 1, 2023

MOUZ se tak s novou sestavou musí vrátit o krok zpět a zjistit, kde jsou jejich slabá místa. Ačkoliv se do "katedrály CS" už v éře Counter-Strike: Global Offensive nedostanou, dveře se nezavírají nadobro. CS2 je za rohem a právě tam může být vrchol této sestavy.

Astralis na druhé straně budou muset vyzvat zbrusu nové NAVI, kterým se povedlo na dvou mapách eliminovat loňské šampiony FaZe Clan. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama