MOUZ si Brollana nechají ještě na nějakou dobu, oficiálně si ho vypůjčili od Ninjas in Pyjamas
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/Press-Gallery-IEM-Cologne-2022/i-B3H3kT3/A
Esport CS 2 Článek MOUZ si Brollana nechají ještě na nějakou dobu, oficiálně si ho vypůjčili od Ninjas in Pyjamas

MOUZ si Brollana nechají ještě na nějakou dobu, oficiálně si ho vypůjčili od Ninjas in Pyjamas

Pavla Doušová

Pavla Doušová

14. 1. 2024 10:28

Poprvé se Ludvig "Brollan" Brolin ukázal v MOUZ červené v Abu Dhabi na BLAST Premier World Final po tom, co MOUZ opustil David "frozen" Čerňanský a tým byl v akutní nouzi sehnat hráče. Po jeho úspěchu se organizace rozhodla nechat si švédského hráče na delší dobu.

Reklama

Ludvig “Brollan” Brolin se v MOUZ ocitnul poté, co slovenská hvězda David “frozen” Čerňanský přestoupil do jiného evropského týmu, konkrétně do momentální světové dvojky podle HLTV.org žebříčku.

MOUZ se tak rozhodli vzít si Brollana z Ninjas in Pyjamas, kde byl vedlejším hráčem mimo jejich hlavní sestavu, poprvé na BLAST Premier World Final 2023, kde se MOUZ s tímto švédským hráčem umístili na 3.-4. místě, hned pod frozenovým novým týmem, FaZe. 

Tímto úspěchem se MOUZ pouze utvrdili v tom, že Brollan je správnou volbou pro jejich mužstvo. Sám Švéd se v rozhovoru pro webové stránky MOUZ vyjádřil, že ho příjemně překvapilo, jak moc pevně svázaná je dosavadní sestava MOUZ jak ve hře, tak mimo ni a kolik respektu pro sebe navzájem mají. Také vyjadřuje vděk za příležitost hrát za takovouto organizaci a těší se na hraní s ostatními členy. Doufá, že se jim společnými silami povede také vyhrát nějaké trofeje v nadcházející sezóně.

Ve stejném rozhovoru též sděluje své cíle na rok 2024. Mezi těmi je i to, že by chtěl být znovu na špičce jako individuální hráč a vyhrát nějaké trofeje, mimo jiné by i chtěl pomoct MOUZ zůstat tam, kde momentálně jsou.

Pro MOUZ začíná zase po nějaké době nová etapa bez Davida “frozen” Čerňanského a nezbývá než jim popřát hodně štěstí. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama