MrBeast obdaroval stovky lidí, všem dokázal vrátit zrak
Zajímavosti Článek MrBeast obdaroval stovky lidí, všem dokázal vrátit zrak

MrBeast obdaroval stovky lidí, všem dokázal vrátit zrak

Adam Král

Adam Král

31. 1. 2023 23:50

Mladý Youtuber tak znovu dokázal, že má srdce na pravém místě.

Reklama

Snem spousty dětí je v dnešní době být tvůrcem na internetu a točit videa či streamovat na Twitchi pro desítky tisíc lidí. Mnohdy ale lidé nevidí tu obrovskou práci, která se za tvořením podobných videí ukrývá. Množství youtuberů přitom těžce pracuje a začínali od píky. Jedním z nich je i Youtuber Jimmy Donaldson, známější pod svým internetovým pseudonymem MrBeast. Na svém hlavním kanále má momentálně 130 milion odběratelů a pochlubit se může stamilionovými zhlédnutími na většině jeho videích.

Jimmy se ale nebojí vrazit peníze do svého businessu zpátky, protože ví, že se mu téměř vždy vrátí. Jednou se nechal pohřbít zaživa, jindy uspořádal Squid game (Hra na oliheň v češtině) v reálném životě. Zkrátka a dobře se rozhodně nejedná o sobeckého člověka. Před nějakým časem vydal video, ve kterém pomohl tisíci lidem. Všichni trpěli šedým zákalem, který se dal vyléčit pouze operací. Situace ve Spojených státech je ale bohužel taková, že ne všichni na zaplacení nákladných procedur mají peníze. V tu chvíli na scénu přichází MrBeast, který za všechny nemocné operaci zaplatil.

Operaci tak zaplatil přímo tisícovce pacientům, kteří díky němu mohli poprvé vidět. A že to byl velmi emotivní zážitek. Jimmy se spojil s organizací See a pomohl lidem z Indonésie, Vietnamu a dalších částí světa. Některým přidal peníze, jinému člověku zaplatil auto a mladému chlapci jménem Jeremiah zaplatil školné 50 000 dolarů. Vrátil také zrak lidem, kteří se díky tomu mohli vrátit do práce.

Je to tak jeden z mnoha kanálů na internetu, který pomáhá náhodným lidem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama