"Mrtví" Liquid eliminovali nové Astralis, G2 jedou domů
Esport CS:GO Článek "Mrtví" Liquid eliminovali nové Astralis, G2 jedou domů

"Mrtví" Liquid eliminovali nové Astralis, G2 jedou domů

Michael Douša

Michael Douša

17. 12. 2021 23:20

Spodní pavouk na BLASTu přinesl nečekané výsledky

Reklama
"Mrtví" Liquid se mstí ze záhrobí.

Severoamerická sestava Liquid už sice nějakou dobu společně netrénuje a jsou si jistí, že v této pětici už si spolu nezahrají. To jim ale nebrání podávat opravdu neočekávané výsledky. Na začátku BLAST Premier World Final shodili do spodního pavouka světové jedničky Natus Vincere, nyní se jim povedlo eliminovat dánské legendy Astralis po celkem jasném zápase 2-0 a posunuli se tak do semifinále, což od nich jen málokdo čekal.

Ve spodním žebříčku taktéž přišel smutný konec pro francouzsko-bosenskou sestavu G2, kteří se museli postavit proti Natus Vincere. Na prvních dvou mapách šlo o celkem těsnou záležitost, druhou mapu si urvali ve druhém přesčase. Třetí mapa ale byla opravdovou tragédií, NaVi je prostě a jednoduše převálcovali 16-4, rychlý konec pro G2 v kompletní soupisce. Návrat kapitána Nemanji "nexa" Isakoviće jim nebyl mnoho platný, protože po prohře proti Vitality byli proti svým nemesis NaVi prostě krátcí.  

Liquid a NaVi se tak utkají v dalším zápase o postup do spodního finále, zatímco v horním pavoukovi se Gambit porvou s Vitality o vstupenku do grandfinále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama