msi-predstavuje-extremni-herni-desktop-aegis-x
Technologie Článek MSI představuje extrémní herní desktop: Aegis X

MSI představuje extrémní herní desktop: Aegis X

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

7. 6. 2016 18:24

MSI s radostí představuje nového člena rodiny Aegis, MSI Aegis X.

Reklama

MSI s radostí představuje nového člena rodiny Aegis, MSI Aegis X. Tato extrémní verze původního Aegise obsahuje opravdu našlapanou výbavu – odemčený procesor Intel Core K-série a grafické karty až po GTX 1080. Kromě extrémního hardwaru má Aegis opravdu stylový design s jednoduchou možností upgradu komponent. Společně s unikátním chlazením Silent Storm Cooling a jedinečným vnitřním uspořádáním si můžete být jisti, že vás tenhle mazel nenechá na holičkách v žádné bitvě. Aegis X bude dostupný v srpnu s cenou od 51 000 Kč / 1900 €.

MSI představuje extrémní herní desktop: Aegis X

VÝKONNÁ GRAFIKA S PŘÍPRAVOU NA VR

Hrajte nejnovější hry na plné detaily. Kompaktní skříň může být osazena nejnovějšími grafickými kartami díky dostatečnému prostoru. A abyste byli na budoucnost opravdu připraveni, Aegis X má přední HDMI port pro snadné připojení VR headsetu. Pro hraní ve virtuLání realitě vás tak již nic nebude omezovat.

MSI představuje extrémní herní desktop: Aegis X

VÍCE VÝKONU POUHÝM STISKEM!

Osazení odemčeného procesoru Intel Core K-série má pádný důvod – přetaktování. Žádný komplikovaný software, stačí stisknout dračí štít na přední straně Aegise a je to. Ze všech komponent takto získáte ještě vyšší výkon, který se vám může v nejnovějších hrách či jiných náročných operacích hodit.

MSI představuje extrémní herní desktop: Aegis X

SILENT STORM COOLING 2 PRO

Extrémní výkon si žádá extrémní chlazení. A proto jsme Aegis X osadili chladicím systémem Silent Storm Cooling 2 Pro. Celkem tři samostatné cesty pro chlazení všech komponent jsou skvělé, Aegis X ale může být osazen i vodním AiO chladičem procesoru pro opravdu maximální přetaktování. S tímto chlazením se opravdu nemusíte starat o hodnoty teplot a hlučnosti, obě budou velice nízko.

MSI představuje extrémní herní desktop: Aegis X

SNADNÝ UPGRADE KOMPONENT

Hráčům, kteří chtějí mít svou sestavu vždy aktuální, se bude hodit snadná možnost upgradovat komponenty. Ať už chcete vyměnit úložiště, grafickou kartu, procesor či operační paměti, Aegis X to umožňuje. Mějte svůj stroj vždy v maximální výbavě.

MSI představuje extrémní herní desktop: Aegis X

DOMINUJ NA BITEVNÍM POLI S NÍZKÝM PINGEM

Aegis X přichází se síťovkou Killer™ Double Shot Pro, která umožňuje spolupráci Killer™ Ethernet konektoru a Wi-Fi adaptéru pro co ještě rychlejší připojení. S optimalizovaným síťovým provozem vás tak od online hraní již nebude nic rušit.

MSI představuje extrémní herní desktop: Aegis X

NAČTENÍ HRY BĚHEM PÁR SEKUND SE SUPER RAID 4

Super RAID 4 dosahuje rychlosti až 32Gb/s SSD zapojených do konektoru M.2 Gen3 x4. Turbo M.2 konektor je více než 5× rychlejší než obyčejné SATAIII! Užijte si načtení systému i her během pár sekund a buďte tak vždy napřed před svými protivníky.

MSI představuje extrémní herní desktop: Aegis X

MYSTIC LIGHT

Zažehněte svou sestavu plamenem nebo ji zmrazte v ledu, výběr je jen na vás. S Mystic Light může váš Aegis X vypadat každý den úplně jinak, a to díky RGB LED osvětlení v přední části. A s efekty jako dýchání, vlna a další budete středem pozornosti kdekoliv, kde jej vezmete s sebou.

MSI představuje extrémní herní desktop: Aegis X

SPECIFIKACE AEGIS X

Procesor Intel® 6th gen Core™ i7-6700K processor / Intel® 6th gen Core™ i5-6600K processor
Operační systém Windows 10
Čipset Intel® Z170
Grafická karta Až NVIDIA® GeForce® GTX 1080 8GB GDDR5X
Operační paměť 2x So-DIMMs DDR4 2133Mhz Max až 32Gb
Úložiště 2x 3.5” HDD SATA Gen3 / 1x 2.5” SSD/HDD SATA Gen3 / 2x M.2 PCI-e SSD
Připojení Killer LAN E2400 + Killer WiFi 1435AC, Bluetooth 4.1
Optická mechanika Slim tray Super Multi DVD
Zdroj 600W 80PLUS Silver
Rozměry 433.18mm x 376.11mm x 169.92mm (19.6L)
I/O Porty Přední: 1x USB 3.1 Gen 2 type C, 2x USB 3.1 type A, 1x HDMI out, Earphone/Microphone jack. Zadní: 7 in 1 audio jack, 6x USB 3.1 Gen 1 type A, 2x USB 2.0 type A, 1x RJ45 LAN, 1x HDMI out, 1x P/S 2

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama