msi-uvadi-nove-zakladni-desky-x99-a-z170-titanium
Technologie Článek MSI uvádí nové základní desky X99 a Z170 Titanium

MSI uvádí nové základní desky X99 a Z170 Titanium

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

24. 5. 2016 13:00

MSI oznamuje nejnovější modely stříbrné edice herních X99 a Z170 Enthusiast desek

Reklama

MSI oznamuje nejnovější modely stříbrné edice herních X99 a Z170 Enthusiast desek, X99A XPOWER GAMING TITANIUM a Z170A MPOWER GAMING TITANIUM. Tyto základní desky jsou navrženy pro pořádné hraní a maximální přetaktování.

MSI uvádí nové základní desky X99 a Z170 Titanium

Tyto jedinečné desky stříbrné barvy se inspirovaly úspěšným a oceňovaným TITANIUM konceptem, který MSI představili v roce 2015. Nové TITANIUM modely přicházejí s pozměněným designem pasivů a krytů, vše v krásné stříbrné barvě.

MSI uvádí nové základní desky X99 a Z170 Titanium

X99A XPOWER GAMING TITANIUM

Krom zcela nového vzhledu je X99A XPOWER GAMING TITANIUM vybavena několika MSI exkluzivními funkce jako prodloužení pro Mystic Light pomocí RGB kabelu a pin headeru, díky kterému si každý hráč upraví barvu své sestavy s jednoduchou aplikací. Patentovaný Turbo Socket obsahuje celkem 2036 CPU pinů pro co nejlepší přetaktování pamětí a procesoru. Stabilní a rychlé připojení k internetu vám zajistí Intel LAN a WiFi. Deska bude dostupná během 14 dní za cenu přibližně 11,5 - 12 tisíc Kč s DPH.

Nechybí ani Turbo U.2, který podporuje nejnovější a nejrychlejší SSD disky s podporou NVMe a rychlostí přenosu až 2400 MB/s. Konektor Turbo M.2 je nyní chráněn unikátním M.2 Steel Armor pro lepší EMI-stínění a zároveň podporuje SSD až do velikosti 22×110 včetně NVMe.

MSI uvádí nové základní desky X99 a Z170 Titanium

Z170A MPOWER GAMING TITANIUM

Z170A MPOWER GAMING TITANIUM taktéž nabízí Turbo U.2 slot, ale místo jednoho Turbo M.2 slotu má 2, a to včetně Steel Armor brnění a podpory NVMe SSD. Společně s jednoduchou funkcí M.2 Genie v Click BIOSu 5 tak rychle vytvoříte RAID 0 pro ještě vyšší rychlosti úložiště. Kromě nejnovějších technologií je Z170A MPOWER GAMING TITANIUM vybaven Steel Armor titanium backplatem pro vyšší pevnost desky a také luxusní vzhled. Deska bude dostupná v průběhu června za přibližně 6 300 Kč s DPH.

DDR4 Boost

DDR4 Boost je nyní doplněn o DDR4 Steel Armor, zajišťující neprůstřelnou stabilitu a výkon pamětí. Ty mohou mít až 3466MHz na X99, respektive 3866 MHz u Z170. Samozřejmostí je podpora Game Boost s 8 stupni pro přetaktování až k 5 GHz. Pokud to ale s přetaktováním myslíte vážně, nové TITANIUM desky mají slušný potenciál s funkcemi a technologiemi pro extrémní OC, jako OC Engine a nový OC Optimizer pro vyšší přetaktování. A pokud vyčkáváte na nové ‘Broadwell-E(P)‘ procesory, X99A XPOWER GAMING TITANIUM je připravena.

Užijte si pohodlí předního USB3.1 Type-C

Přímý přední USB Type-C vás připraví do budoucna na nové PC skříně. Rychlejší nabíjení, rychlejší úložiště a pohodlí oboustranného konektoru. Žádné další kabely, stačí pouze USB Type-C pro napájení i přenos dat. A MSI tuto novinku nabízí jako vůbec první výrobce základních desek na světě.

Steel Armor Titanium Backplate pro nadšence

Jeden z nejvýraznějších prvků Z170A MPOWER GAMING TITANIUM je zadní TITANIUM BACKPLATE. Kromě luxusního vzhledu slouží zejména ke zpevnění, takže vám nic nebrání v používání těch nejvýkonnějších grafických karet a chladičů procesorů, deska zvládne tíhu až 10 kg celkem.

Audio Boost 3 a Nahimic - zvuk, který změní vaši hru

Užijte si nejlepší a nejčistší zvuk díky Audio Boost 3. Audio Boost 3 je složen z nejkvalitnějších součástek, navíc oddělených od zbytku základní desky pro nerušený signál o studiové kvalitě. Technologie Nahimic nabízí řadu vymožeností, jako jsou virtuální ozvučení, zvýraznění basů i výšek, redukce hluku, HD Audio Recorder a další. S Audio Boost 3 a Nahimicem budete díky křišťálově čistému zvuku dominovat na bitevním poli.

Využijte nejnovějších možností úložiště

MSI uvádí nové základní desky X99 a Z170 Titanium

MSI nabízí několik možností pro připojení rychlého úložiště, od SATA až po Turbo M.2 a Turbo U.2. Co se SSD týče, podporují tyto desky nejnovější a nejrychlejší jako jsou například Intel 750 s podporou NVMe. USB 3.1 Gen2 je 2× rychlejší než USB 3.0 a základní desky TITANIUM jej nabízí v obou verzích rozhraní - USB 3.1 Gen 2 Type-A a Type-C. Navíc, tyto desky podporují zcela novou funkci USB Speed Up, díky které získáte až o 30 % lepší výkon USB disků.

MSI uvádí nové základní desky X99 a Z170 Titanium

Ať už hledáte desku pro pořádné hraní s jedinečným designem nebo to nejlepší pro extrémní přetaktování, nové X99A XPOWER GAMING TITANIUM a Z170A MPOWER GAMING TITANIUM jsou připraveny.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama