MSI vyhrává podruhé po sobě ocenění pro nejlepší Windows notebook
Partnerský obsah Článek MSI vyhrává podruhé po sobě ocenění pro nejlepší Windows notebook

MSI vyhrává podruhé po sobě ocenění pro nejlepší Windows notebook

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

8. 3. 2017 12:18

Magazín PCMag ve své anketě znovu zvolil notebooky MSI jako nejlepší.

Reklama

MSI vyhrává podruhé po sobě ocenění pro nejlepší Windows notebook

Zdroj: PCmag

MSI herní notebooky jsou vždy top volba pro PC hráče. Díky výkonným herním notebookům s unikátním designem vyhrává MSI podruhé v řadě ocenění pro nejlepší Windows notebook: PCMag Readers’ Choice. Tento PC magazín, který patří mezi nejvíce uznávané v USA, dělá každoročně mezi svými čtenáři průzkum. MSI tak obhájilo vítězství mezi všemi Windows notebooky. MSI získalo nejlepší ocenění z důvodu významné spolehlivosti. Tento výsledek ukazuje, že MSI není velkým jménem jenom mezi hráči, ale také řadí značku MSI mezi nejlepší notebooky s Windows díky inovacím a spolehlivostí pro běžné uživatele.

Proč je MSI před ostatními

MSI se intenzivně věnuje návrhům a vývoji svých herních produktů. Společnost je lídrem v posouvání herních technologií už více než deset let. MSI dodává takové produkty, které splňují všechny požadavky hráčů a investuje nespočet hodin a prostředků na podporu e-sportu, jako je sponzorování nejlepších týmů a spousty světových akcí. Díky tomu jsou MSI notebooky první volbou hráčů při výběru nejkvalitnějších a nejvýkonnějších herních notebooků. MSI se stalo mistrem svého řemesla při výrobě notebooků a garantuje kvalitu s bohatou škálou herních funkcí. 

Exkluzivní herní funkce

  • VÝKON: Zabudované Super RAID 4 s PCIe GEN3 x4 SSD, s podporou operačních pamětí DDR4-2400, technologie Cooler Boost a Thunderbolt 3  to vše přináší hráčům neuvěřitelně hladký a výkonný herní zážitek.
  • DISPLAY: 120Hz Panel, 4K LCD display, Matrix Display, a True Color Technology dává hráčům  nejživější a nejpříjemnější vizuální zážitek.
  • AUDIO:  Nahimic 2+, Nahimic VR, a Hi-Res Audio dodává nejlepší kvalitu zvuku při hraní nebo používání VR. 
  • OVLÁDÁNÍ: Dragon Center, klávesnice SteelSeries, SteelSeries Engine 3 a spínače Cherry MX Speed Sliver pro nejlepší odezvu a hmatovou zpětnou vazbu.
  • STREAMING: Dohromady s Killer DoubleShot Pro a také XSplit Gamecaster zajišťují MSI notebooky nejstabilnější a nejitneligentnější internetové připojení.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama