"Na stagi jsou někteří hráči pořád připos*aní," vysvětlil prohru s1mple
Esport CS:GO Článek "Na stagi jsou někteří hráči pořád připos*aní," vysvětlil prohru s1mple

"Na stagi jsou někteří hráči pořád připos*aní," vysvětlil prohru s1mple

Michael Douša

Michael Douša

12. 2. 2023 16:45

S1mple nebyl po prohře proti Heroic v dobrém rozmaru. Kritikou tak nešetřil

Reklama
S1mple nebyl po prohře proti Heroic v dobrém rozmaru. Kritikou tak nešetřil.

NaVi stejně jako vloni v Katowicích skončili v semifinále. Tentokrát však nelze připsat neúspěch šoku pramenícímu z počátku ruské invaze na Ukrajinu, tentokrát si ukrajinsko-ruská sestava za neúspěch může opravdu sama. A to si zjevně do jisté míry myslí i sám hvězdný Aleksandr "s1mple" Kostyljev, jak dal najevo v pozápasovém rozhovoru s Banksem, nebo v rozhovoru pro HLTV. 

"Celkově fungujeme v pohodě. Jen na stagi jsou ještě někteří hráči pořád připos*aní. Celkem bych řekl, že jsme hráli v pozitivnějším duchu, ale to, jak jsme hráli dneska, to, jak někteří hráči komunikují, to se nedá sledovat ani poslouchat," řekl několikanásobný nejlepší hráč roku. Ačkoliv s1mple zpočátku váhal jmenovat hráče, které z prohry viní ("Nechci říkat přímo jméno, někdy to jsou dva, tři hráči," uvedl třeba pro HLTV), v rozhovoru pro players.com.ua se již neostýchal říci, koho má na mysli. 

A, celkem nepřekvapivě, jedná se o nového přírůstka Andreje "npl" Kucharského, ale nejen jeho. "Ano, chybí mu trénink i zkušenosti. Ale nejde jen o npl, i b1t, protože se ve hře uzavřel a bylo těžké s ním hrát," vyzradil s1mple. Rozhovory tak nevyznívají úplně příznivě pro celou sestavu ukrajinské organizace. Ačkoliv je nepochybné, že mají NaVi k vrcholu ještě pěkný kus cesty, obviňování spoluhráčů a kouče týmové atmosféře rozhodně nepřispívá. Ne nadarmo byl s1mple ještě za dob hraní v Liquid považován za mimořádně toxického hráče, ačkoliv se tedy v posledních letech v obdobné komunikaci zlepšil, špatné týmové výsledky jej zjevně frustrují.

Svůj podíl viny ovšem dle legendárního snipera nese i kouč Andrij "B1ad3" Horodenskij. Po otázce redaktora HLTV, proč musí npl hrát těžké pozice, jako například connector na Miragi, odvětil "To fakt nevím, na to se musíte ptát našeho kouče. Ptám se totiž na úplně stejné otázky. Nechápu proč... to je jedno," prohlásil a ukončil rozhovor. 

NaVi tak čeká mnoho práce, aby se mohli ukázat v opravdu plné síle na ESL Pro League, která začne již za několik málo dní. Jinak od nich můžeme sice očekávat postup do play-off, ale proti nejsilnějším týmům si opět neškrtnou.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama