NaVi po šokující prohře zabojují o přežití proti Heroic
Esport CS:GO Článek NaVi po šokující prohře zabojují o přežití proti Heroic

NaVi po šokující prohře zabojují o přežití proti Heroic

Michael Douša

Michael Douša

15. 12. 2021 09:00

Že NaVi porazí mrtvá sestava Liquid asi čekal málokdo.

Reklama
Natus Vincere nevstoupili na BLAST Premier World Final tou správnou nohou.

Americká sestava Liquid už nějakou dobu funguje bez tréninku, což pro ně není nejlepší vizitka. Je to na druhou stranu celkem logické, protože všichni moc dobře ví, že od Nového roku budou muset fungovat v úplně jiném složení. BLAST Premier World Final je pro ně takovým turnajem na rozloučenou, zatím je pouze potvrzené, že v sestavě zůstane Keith “NAF” Markovic, spekuluje se i o setrvání  Jonathana “EliGE” Jablonowského, žádné oficiální zprávy ale z Liquid nepřišly.

I přes to všechno se jim ale podařilo porazit světové jedničky 2-1 a posunout se dále v turnajovém pavoukovi, což čekal opravdu jen málokdo. Zatímco na Liquid nyní čekají ruští Gambit, Natus Vincere se ve spodním pavoukovi utkají o setrvání v turnaji s dánskou sestavou Heroic. V tomto zápase ovšem budou mít značnou výhodu, protože Heroic nyní hrají se záskokem poté, co si Martin “stavn” Lund vzal osobní volno.

NaVi po šokující prohře zabojují o přežití proti Heroic

Na BLAST Premier World Final na nás pak také čeká odvetný zápas G2 proti NIP a souboj Vitality proti Astralis. V obou případech jsou první jmenovaní celkem jasnými favority. G2 už nehrají se zaskakujícím sniperem Kennym “kennyS” Schrubem a mají sestavu v plné polní, NIP naopak mají zaskakujícího mladého hráče místo Nicolaie “device” Reedtze. Vitality, i přestože se očekává podobný konec jejich sestavy jako v Liquid, jsou na vrcholu své formy, což se o Astralis určitě říct nedá.

Dnešní akce vykopne v 13:30 zápasem G2 proti NIP, budeme pak pokračovat v 16:30 Vitality proti Astralis, a večer od 19:30 o přežití zabojují NaVi proti Heroic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama