Návrat TSM a nové útočiště pro NEOFRAGA?
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Návrat TSM a nové útočiště pro NEOFRAGA?

Návrat TSM a nové útočiště pro NEOFRAGA?

Michael Douša

Michael Douša

7. 7. 2023 13:51

Dozvuky off-season ještě mohou pro českého střelce dopadnout dobře.

Reklama
Dozvuky off-season ještě mohou pro českého střelce dopadnout dobře.

Tyhle prázdniny byly pro CS:GO scénu pěkně nabité - velké změny čekaly NaVi, Vitality a mnoho dalších velkých jmen. Těsně před přechodem na CS2 by se měly na scénu navrátit i hráči pod vlajkou Team SoloMid. Tahle organizace je zatím opředena spekulacemi, po poměrně chaotickém odchodu před více než pěti lety se CS:GO vyhýbala, tentokrát ale má nejspíše spadeno na hráče z poměrně hvězdných týmů. 

TSM si údajně vzala pod svá křídla Rémyho "XTQZZZ" Quoniama, který s organizací bere do hledáčku spoustu talentů. Plány měly zahrnovat Nica "nicodooz" Tamjidiho, Aurimase "Bymas" Pipirase, nebo dokonce jediného pětinásobného Major šampiona Petera "dupreeh" Rasmussena, s těmi už se ale do budoucna nepočítá. V současnosti prý mají již domluvenou trojici hráčů - dva "nechtěné" a jednoho nadcházejícího talenta. První dvojice se skládá z Audrica "JACKZ" Juga, který dříve reprezentoval G2, a Timofeje "interz" Jakušina, který byl vyobcován z Cloud9. Třetí jméno ale má už o něco lepší zvuk, a to zvlášť po posledním Majoru. Dohodnut už by měl být Cai "CYPHER" Watson z Into The Breach.

Pakliže by měl tenhle mladý Brit budoucnost v TSM jistou, na jeho místo v ITB by měl zamířit český ostrostřelec, který se stal obětí škrtanců v OG. Adam "NEOFRAG" Zouhar by tak posílil řady v současnosti 14. nejlepšího týmu světa, který to na Majoru dotáhl až do čtvrtfinále a po cestě porazil týmy jako fnatic, ENCE a především Major šampiony FaZe. Od té doby si zapisovali poměrně smíšené výsledky a nyní je opustil Sebastian "volt" Malos, bude pro ně NEOFRAG správnou cestou kupředu?

TSM zatím údajně stále hledají kapitána a snipera, na ani jednu z těchto rolí si žádný z domluveného tria zjevně netroufne. Pakliže by ale dohoda ohledně CYPHERA klapla, nová sestava Into The Breach by byla následující:

  • Thomas "⁠Thomas⁠" Utting
  • Joey "⁠CRUC1AL⁠" Steusel
  • Karol "⁠rallen⁠" Rodowicz
  • Adam "NEOFRAG" Zouhar
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama