nebavi-vas-moderni-strilecky-zkuste-toxikk
Gaming Článek Nebaví vás moderní střílečky? Zkuste Toxikk

Nebaví vás moderní střílečky? Zkuste Toxikk

Filip Němeček

Filip Němeček

1. 11. 2015 07:43

Právě u nás v krabici vychází (skoro) hotová střílečka ze staré školy.

Reklama

Novinka Toxikk přináší střílečku, kterou dnes jen tak nenajdete. Studiu se nelíbí kam se žánr po stránce hratelnosti posunul a přináší tak hru, která se inspiruje arénovými střílečkami minulého století. Bavil vás Quake 3, první Unreal Tournament a podobné? Zde budete jako doma.

Toxikk skoro neobsahuje prvky moderních akcí a místo toho přináší pravý „old-school“. Zbraní je zde pouze 9, zato je ale můžete mít při sobě všechny a nabízí také alternativní režimy střelby. Zapomeňte se na výběr vaší oblíbené zbraně před začátkem hry. Prostě dostanete základní pistoli a zbytek si musíte najít na mapě. Když už budete hledat zbraně, koukejte také po zdraví, protože se vám sam nedoplní.

Některé prvky si ale přece jen hra od svých moderních konkurentů vypůjčila. Jsou jimi úprava postav a systém úrovní. Oboje slouží ale pouze jako kosmetický doplněk a hru nikterak neovlivní. Kromě klasických arénových map pro 8 hráčů, jsou ve hře také „masivní“ pro dvojnásobek. Zde najdete několik vozidel.

Toxikk je nyní plně hratelný, hra je ale stále vyvíjena. Podle aktuálních plánů ma být dokončená začátkem příštího roku a je/bude exkluzivně pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama