Nejhorší hry roku 2019
Gaming Článek Nejhorší hry roku 2019

Nejhorší hry roku 2019

Barbora

Barbora

3. 1. 2020 01:18

Podívejme se na ty nejhorší hry loňského roku.

Reklama

Minulý rok spatřilo světlo světa mnoho skvělých her, od Resident Evil 2, přes Sekiro: Shadows Die Twice až po The Outer Worlds. Bohužel ne všechny tituly se ale povedly a my se nyní podíváme na 5 nejhůře hodnocených her podle Metacritic skóre. 

Nejhorší hry roku 2019

5. Dollhouse (PS4, skóre: 41)

V hororovém dobrodružství z pohledu první osoby se vžijeme do role ambiciózní detektivky Marie, která se snaží odhalit svou minulost. Jak se hlouběji noří do svých vzpomínek, pomalu zjišťuje, že není tou osobou, za kterou se měla. Nápad, který nezní zas tak špatně. Podle kritiků i recenzí je ale hra příšerně nudná a nejvíc hororovým prvkem je otřesný příběh.

Nejhorší hry roku 2019

4. Contra: Rogue Corps (Switch, skóre: 40)

Contra je zpět, to ale nemusí nutně znamenat dobrou zprávu. Při pohledu na trailer můžete lehce nabýt dojmu, že se náhodný vývojář rozhodl použít jméno téhle hry pro svůj nejnovější mobilní výtvor, aby se mu mohl lépe prodávat. Bohužel, skutečně se jedná o oficiální hru z dílny Konami.

Nejhorší hry roku 2019

3. Blades of Time (Switch, skóre: 38)

Tahle akční mlátička, v níž se hráč zhostí role bojovnice s dvěma meči jménem Ayumi, vůbec nevypadá jako plnohodnotná hra. Byla vydána již v roce 2012 a ani tehdy nesklízela nijak závratné hodnocení. Proč se tedy během minulého roku objevila i verze na Switch?

Nejhorší hry roku 2019

2. Left Alive (PS4, skóre: 37)

Střílečka, která vypráví příběh o přežití tří různých protagonistů, představuje nejnovější přírůstek do série Front Mission. Podle recenzí je největším kamenem úrazu nepřesvědčivý příběh, nepropracované postavy a neohrabané ovládání. Grafická stránka hry, která silně připomíná rok 2006, působí jako by se vývojáři zasekli v čase.

Nejhorší hry roku 2019

1. Eternity: The Last Unicorn (PS4, skóre: 36)

V této akční RPG vyráží elfka na misi, aby zachránila posledního jednorožce, který byl proklet skupinou zlých čarodějnic. Vývojáři slibují hráčům příjemný pocit nostalgie, to ale není pocit, který si lidé odnesli. Téměř všichni recenzenti se shodli na tom, že všechno na hře působí zastarale, od mechaniky až po koncept, takže to vypadá, jako kdyby hra byla vydána před věčností. Že by odtud pocházel název hry?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama